Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №298 від 29.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Найсильніша нація

Новий світовий рекорд встановив наш земляк

Новий світовий рекорд встановив наш земляк

Майстер спорту України із гирьового спорту Руслан Паламарчук у категорії спортивна спецпідготовка встановив новий рекорд світу у вправі перекидання гирі з руки на руку та закиданні спортивного снаряду на верхню частину спини. уборка

Новоспечений рекордсмен на очах у зачарованої публіки без особливих зусиль жонглював двадцятичотирьохкілограмовою гирею упродовж восьми хвилин та вісімнадцяти секунд. За цей час пан Руслан встиг підняти вагу рекордну кількість раз - шістдесят чотири(!).

Як розповіла заступник начальника міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Мар’яна Семенюк, того вечора на майдані Незалежності (саме там відбувалося дійство), був присутній керівник національного проекту “Книга рекордів України” Ігор Підчепій, який офіційно зареєстрував визначне досягнення рівненського спортсмена.

Вищезгаданий захід став родзинкою святкової спортивної програми, яку з нагоди Дня молоді було організовано на центральному майдані міста за сприяння обласного центру здоров’я населення “Спорт для всіх” та управління Рівненського міськвиконкому у справах сім’ї, молоді та спорту.

Крім встановлення нового рекорду усі бажаючі могли слідкувати, навіть брати участь у змаганнях із дартсу, стрітболу (де за перемогу сперечалися не лише чоловічі, а й жіночі команди), велотріалу (які зібрали чи не найбільшу глядацьку аудиторію), армспорту, гирьового спорту та пляжного волейболу.

Після завершення спортивної програми відбулося вшанування та нагородження переможців міні-турнірів, а також концерт мистецьких колективів міста та області.

Переможницею жіночих змагань зі стрітболу стала команда Вікторії Коваль, Жанни Зінь та Олени Бойко. У чоловічій першості найрезультативнішими були Роман Дорош, Павло Фрідріх та Денис Ошаровський.

Найвлучнішими у дартсі стали Дар’я Гацька та Василь Станіславчук.

У змаганнях із пляжного волейболу, де за медалі сперечалися сто дев’ять спортсменів, перемогу святкували Віктор Сачук та Андрій Герасимчук.

29.06.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 29.06.2007p. 
На головну сторінку