Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №298 від 29.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Така близька Індія... Веди - рівнянам

у Рівному та Дубні відзначать День народження Крішни

Релігійна громада свідомості Крішни в Рівному займається не тільки пропагандою індійської культури та здорового способу життя, а й допомогою знедоленим дітям нашого краю. Ось уже впродовж семи років у рамках програми “Їжа життя” Центр ведичної культури підтримує Дитячий притулок для неповнолітніх, що по вулиці Кутузова, 23-а. Віталій КОРОВАЙНИЙ, директор Центру, зазначив, що ця акція здійснюється завдяки чудовій та небайдужій людині - директору цього закладу, пану Миколі Григоровичу Паліюку.

Нещодавно до нас завітала гостя з Голландії Хенета ван дер Вехтер, з якою Віталій Коровайний познайомився, перебуваючи в Ірані. Вона приїхала з основною місією - допомогти та підтримати дітей Рівненщини, яких доля підставила під удари несправедливого життя. Голландка привезла з собою одяг та іграшки, які урочисто подарувала дітлахам-сиротам. Хенета має також велику надію втілити в життя ідею повезти рівненських мешканців притулку до Голландії, познайомити їх зі своєю країною та її жителями. трактор

Директор громади також повідомив, що 16 липня в Індії проходитиме фестиваль Ратха ятра, на якому відзначать День народження Крішни. Одне з найяскравіших дійств серед звичаїв Індії. Схожий фестиваль проводитимуть веди в Рівному та Дубні 2-3 вересня. Вони організовують його вже не перший рік, але цього разу він буде ще змістовнішим: за участю колісниць та професійних театральних колективів. Будуть облаштовані тематичні палатки, де можна буде ознайомитися з культурою Індії, астрологією, приміряти індійський традиційний жіночий одяг. Громада пригощатиме гостей стравами індійської кухні.

Діяльність Центру ведичної культури продовжується вже досить тривалий час і приносить свої результати. Головне, що рівняни мають можливість так близько познайомитися з культурою такої екзотичної країни як Індія.

29.06.2007Юліана Тет



Рівне-Ракурс №10 від 29.06.2007p. 
На головну сторінку