Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1125 від 30.06.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Шоколадне пташине молоко

Шоколадне пташине молоко

2 білки в діжу Сироп: 130 г води; 5 г агару; 200 г цукру; 50 г інвертного сиропу. Крем: 200 г вершкового масла; 100 г згущеного молока; 30 г какао.

Всі інгредієнти для масляного крему мають бути кімнатної температури, збиваємо їх до м’яких піків.

Додати у воду агар, довести до кипіння, додати цукор із глюкозним сиропом, варити до 108-110°С.

Білок збити до м’яких піків.

Тонкою цівкою влити готовий сироп, збивати до збільшення маси в кілька разів. Додати масляний крем. Перемішати до однорідності, викласти в металеву рамку 18-20 см, розрівняти, накрити в контакт плівкою, прибрати в холодильник на стабілізацію на 4-5 годин. Потім обсипати какао, порізати порційно.

30.06.2023



Рівне-Ракурс №10 від 30.06.2023p. 
На головну сторінку