Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1127 від 13.07.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Стейки з молодої капусти

Стейки з молодої капусти

Маринад: 100 мл соусу теріяки; 1 ч.л.діжонської гірчиці; 0,5 ч.л. меду; 1 ч.л.оцту ягідного або фрукового; 1 невеликий качан молодої капусти; 100 г будь-якого твердого або напівтвердого сиру; оливкова олія; сіль перець.

Капусту ріжемо шматочками товщиною приблизно 2-3 см. Для маринаду все змішуємо, змащуємо стейки з двох боків і лишаємо щонайменше хвилин на 10. Сир натираємо на великій тертці.

Викладаємо капусту на лист, рясно посипаємо сиром і збризкуємо оливковою олією. Солимо і перчимо на смак.

Розігріваємо духовку до 200°С і запікаємо капусту приблизно 10 хвилин до золотистої скоринки. При подачі посипаємо улюбленими спеціями.

13.07.2023



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2023p. 
На головну сторінку