Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №299 від 05.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Конфліктна ситуація

Міська влада проти Львівської залізниці

Міська влада проти Львівської залізниці

На офіційному сайті Львівської залізниці з’явилося повідомлення про те, що міська влада Рівного вирішила розв’язати конфлікт навколо приміщення на Набережній, 26, звернувшись до прокуратури. Справа в тому, що міськрада хотіла б отримати це приміщення у комунальну власність, а згодом розташувати там дитячий садочок. [dell ноутбук]

Проте, як зазначено на www.railway.lviv.ua, Львівська залізниця не вірить у “високі” наміри рівненської місцевої влади: адже свого часу вона пропонувала це приміщення взяти місту на свій баланс, але їм відмовили, і лише нещодавно з’явилася така раптова необхідність.

Львівська залізниця згадує і той факт, що у Рівному було ліквідовано 19 дошкільних закладів і перереформовано у комп’ютерні клуби, зали з ігровими автоматами тощо. Також, для прикладу, Рівному в комунальну власність було передано від Львівської залізниці приміщення Будинку культури, де нині розбудоване елітне житло.

Оцінюючи попередній гіркий досвід, керівництво Львівської залізниці вважає за належне використовувати й надалі приміщення на Набережній, 26 для потреб підприємства.

Автор статті вирішила отримати коментарі щодо даної ситуації у начальника управління відділу освіти міськвиконкому Віталія НОВАКА. Пан Віталій розповів про відкритий лист секретаря міськвиконкому до Львівської залізниці, де повідомлялося про велику необхідність розширення мережі дитсадочків, про катастрофічне їх переповнення, особливо в центральній частині міста, у зв’язку з чим міська влада закликає допомогти у вирішенні цієї ситуації - передати на баланс міста приміщення на Набережній, 26. “Після ігнорування з боку Львівської залізниці наших прохань, ми вирішили звернутися до прокуратури. Ми, керучися законом “Про дошкільну освіту”, а також відповідною постановою Кабінету Міністрів, відкидаємо звинувачення Львівської залізниці у нечесних намірах міської влади”, - зазначив Віталій Новак.

Про подальший розвиток подій та вирішення цієї проблеми читайте у наступних випусках газети.

05.07.2007Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2007p. 
На головну сторінку