Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1129 від 27.07.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Ви додаєте холодне чи гаряче молоко у каву? – Секрет, якого не знають багато кавоманів

Ви додаєте холодне чи гаряче молоко у каву? – Секрет, якого не знають багато кавоманів

Чи знаєте ви, як і коли потрібно додавати молоко до кави, щоб не зіпсувати смаку напою?

Багато любителів кави з молоком роблять це неправильно. У поспіху, особливо вранці, ви можете просто налити холодне молоко/вершки прямо з холодильника в щойно зварену каву. А тоді виявити, що смак готового напою сильно відрізняється від тієї ж кави, яку подають у кафе. Кава, в яку налили холодне молоко або вершки, за смаком рідка, зовсім не смачна.

Однак якщо ви дасте щойно звареній каві постояти пару хвилин, а потім додасте до неї підігріте (!) молоко або вершки, то все зміниться. Напій набуде багатого кавово-вершкового смаку – ні натяку на водянистість. Не поспішайте в приготуванні кави, не беріть молоко прямо з холодильника, а підігрійте його: і тоді насолоджуватиметеся кожною випитою чашкою!

27.07.2023



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2023p. 
На головну сторінку