Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1131 від 10.08.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Перепічка на йогурті

Перепічка на йогурті

Приблизно на 8 шт діаметром 20см: 250 г натурального йогурта; 280 г борошна; 6 г розпушувача; 5 г солі.

Замішуємо всі інгредієнти до однорідності і даємо відпочити хвилин 30. Тісто буде липкуватим, але борошна не досипаємо. Відпочивше тісто обминаємо, підкачуємо в кулю і ділимо на 8 частин. Кожну розкачуємо якнайтонше і відразу викладаємо на дуже розігріту суху сковорідку. Обсмажуємо з двох боків і викладаємо в пакет, який прикриваємо рушником, щоб наші перепічки на висохли. А потім робимо з них шаурму, гірос чи просто подаємо з хумусом, бабаганушем.
10.08.2023



Рівне-Ракурс №10 від 10.08.2023p. 
На головну сторінку