Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1132 від 18.08.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Пиріг з персиками на сирному тісті

Пиріг з персиками на сирному тісті

На 22см діаметром: борошно – 200 г; сир кисломолочний – 200 г; цукор – 80 г; вершкове масло – 120 г; яйця – 2 шт.; розпушувач –10 г; будь-які фрукти ~300 г.

Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури. Сир і цукор пробиваємо блендером. Додаємо яйця, розтоплене вершкове масло, перемішуємо. Можна знову пробити блендером.

До борошна додаємо розпушувач, добре перемішуємо і поступово вводимо основну масу. Тісто має вийти густе.

Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо тісто та розподіляємо по дну. Зверху викладаємо нарізані фрукти, трохи придушуючи. Відправляємо в духовку розігріту до 180°С на 30-35 хвилин. Орієнтуйтесь за своєю духовкою, готовність визначаєте на суху дерев’яну паличку. Готовий пиріг за бажанням присипаємо цукровою пудрою і подаємо.

18.08.2023



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2023p. 
На головну сторінку