Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №299 від 05.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#А ви так робите?

Змащуйте і “це”

Змащуйте і “це”

Лубріканти - це інтимна косметика, що зволожує стінки піхви. Як, правило, це гелі на водяній або водорозчинній основі. Після сексу вони легко змиваються і не забруднють білизну. [автобус]

Вважається, що лубріканти треба застосовувати при визначених станах: після пологів, при зниженому імунітеті чи при генітальному герпесі. У цих ситуаціях вони компенсують нестачу власної природної змазки і, таким чином, усувають неприємні відчуття під час сексу. Лубріканти обов’язково потрібні при анальному сексі (знижують болючі відчуття і допомагають розслабити необхідні м’язи) і просто під час сексу.

Втім, гелі-змазки можна застосовувати всім жінкам. Для чого?

Профілактика. Лубріканти оберігають статеві органи від мікротравм - малюсіньких потертостей, що створюють великі незручності. А для профілактики у лубріканти можна додати кілька крапель олійки австралійського чайного дерева.

Заглиблення. Застосовуючи лубріканти, ти одночасно доглядаєш за шкірою і слизовою своїх інтимних зон.

Комфорт. Гелі-змазки володіють легким склеюючим ефектом. У результаті цього відбувається більш щільний контакт між шкірою і слизовою, максимально задіюються всі рецептори, що посилює насолоду.

Купувати лубріканти краще в аптеках або секс-шопах. Спробуй продукцію різних марок, щоб вибрати ту, яка найкраще підійде.

05.07.2007Ольга РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2007p. 
На головну сторінку