Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №299 від 05.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спідвей

“Салават” не приїхав

Гонка між “Ураганом” та “Салаватом”, запланована згідно календарю Міжнаціональної російської спідвейної ліги на четверте липня, не відбулася через відмову росіян. [автохимия]

Представники СК “Салаватнафтомаш” навіть вислали склад команди на гонку та забронювали номери в одному із рівненських готелів. Але вже першого липня росіяни телефоном повідомили керівництво “Урагану” про те, що команда “Салават” до Рівного не приїде. Росіяни мотивували свою відмову тим, що у команді зараз дуже багато травмованих гонщиків, отже, виставити оптимальний склад не вдасться.

Остаточне рішення з приводу проведення гонки буде прийняте на найближчому засіданні керівництва Міжнаціональної російської спідвейної ліги. Зрештою, є лише два варіанти: або ж гонка буде перенесена на інший термін, або ж (що було б більш справедливо) команді “Салаватнафтомаш” буде зарахована технічна поразка.

Керівництво спідвейного клубу “Ураган” вирішило замість відміненої календарної гонки чемпіонату провести товариську зустріч. Суперником рівнян у спарингу став клуб “Локомотив” із Даугавпілса. Проте, “залізничники” теж виступатимуть не зовсім тим складом, яким латиші змагаються у польській спідвейній лізі.

За попередніми даними, у складі “Локомотива” все ж виступали його лідери, які не так давно відвідали Рівне (Кубок обласного голови): Богданов, Гіруцький, Іванов та Паура.

На жаль, звітна гонка розпочалася вже після здачі номера до друку, отож, про результати товариської зустрічі “Ураган” (Рівне) - “Локомотив” (Даугавпілс) читайте у наступному номері “РР”.

05.07.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2007p. 
На головну сторінку