Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №300 від 12.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Повертаючись до надрукованого

Міська влада проти Львівської залізниці – 2

Управління освіти Рівненського міськвиконкому спростовує звинувачення Львівської залізниці у недоцільному використанні приміщень, які спеціалізовані для потреб дошкільної освіти. [видеокарты]

У минулому номері ми розповідали про те, що керівництво Львівської залізниці відмовляється передати приміщення на Набережній, 26 у комунальну власність міста Рівного, мотивуючи це тим, що воно потрібне для інших потреб, а не для “псевдоборотьби за дитинство”.

Катерина СИЧИК, заступник начальника управління освіти міськвиконкому, відкрито заявила, що рішенням сесії Рівненської міської ради №357 від 30 листопада 2000 року було дано згоду на передачу в комунальну власність міста на баланс управління освіти виконавчого комітету дитячого ясел-садка №19 Львівської залізниці по вулиці Набережній, 26 (копію цього документу пані Сичик передала автору статті як доказ підтвердження її слів - авт.).

Крім того, міська влада не дала згоди на ліквідацію дитячого ясел-садка №19 та використання приміщення не за призначенням (ст.16 Закону України “Про дошкільну освіту”).

- Всупереч чинному законодавству заклад був ліквідований. І тепер Львівська залізниця висуває безпідставні звинувачення, а наведені факти на офіційному сайті залізниці не відповідають дійсності, - обурюється Катерина Сичик. - На даний час у місті функціонує лише 35 дошкільних закладів комунальної форми власності і один відомчого підпорядкування, які відвідують, до речі, діти та внуки працівників залізниці. Львівська залізниця вважає за доцільне й надалі використовувати приміщення дошкільного закладу для технічних потреб підприємства замість того, щоб передати його для виховання, навчання та розвитку дітей дошкільного віку, маленьких громадян України.

Про хід справи редакція повідомлятиме і надалі.

12.07.2007Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 12.07.2007p. 
На головну сторінку