Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1140 від 12.10.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Віталій Кличко: «Cтолиця постійно допомагає нашим захисникам»…

Віталій Кличко: «Cтолиця постійно допомагає нашим захисникам»…

Збройні сили країни потребують допомоги усього українського суспільства і органи місцевого самоврядування постійно працюють над тим, щоб посилити сектор оборони України. Міська влада Києва іде в авангарді цього руху.

Так, нещодавно на позачерговій сесії міської ради столиці було ухвалено рішення про додаткове виділення коштів з міського бюджету в сумі один мільярд двісті шістдесят мільйонів гривень на потреби оборони. Як сказав міський голова Києва Віталій Кличко – ці кошти підуть на придбання безпілотних літальних апаратів, приладів нічного бачення, оптичних прицілів, автотранспорту та на ремонт і відновлення військової техніки.

Якщо ж брати до уваги весь період повномасштабної війни, то тільки з міського бюджету Києва на підтримку наших захисників було перераховано чотири мільярди вісімсот мільйонів гривень. Також столиця виділила 800 млн грн за цільовою програмою «Захисник Києва» на зведення фортифікаційних споруд. А 300 млн грн передала з бюджету столиці у вигляді субвенції Міністерству оборони та Генштабу на закупівлю дронів, засобів радіо­електронної боротьби та інше найнеобхідніше українським бійцям на передовій.

Ще більше коштів буде передано в нинішньому році. Як зазначив Віталій Кличко – до кінця 2023 року з міського бюджету столиці нашим захисникам буде виділено п’ять мільярдів гривень.

Така патріотична позиція міської влади Києва є прикладом для інших, адже, як неодноразово зазначав міський голова столиці Віталій Кличко – потрібно зробити все можливе, аби забезпечити наших вояків усім необхідним для успішної бойової роботи.

12.10.2023За повідомленням пресслужби КМДА



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2023p. 
На головну сторінку