Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №300 від 12.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Автотранспортом нині їздити небезпечно…

Автотранспортом нині їздити небезпечно…

Чи то зорі були в несприятливому положенні минулого тижня, чи то фатум навис над Рівненщиною - таку кількість аварій із смертельним кінцем за короткий час в області давно не пам’ятають навіть бувалі працівники ДАІ. Що ж таке коїться?.. [звуковая карта geni]

З чорниць

повернулися не всі…

5 липня трапилася жахлива аварія поблизу села Хміль Рокитнівського району (див. фото). Мікроавтобус, в якому велика родина поверталася з Житомирської області зі збору чорниць, зіткнувся із причепом трактора, що стояв на узбіччі дороги. Як наслідок - загинула 11-річна донька водія, а п’ятеро людей потрапили у лікарню.

Мікроавтобус, в якому їхала родина, був вантажним. Десятеро людей, серед яких було п’ятеро діток, сиділи на дерев’яних лавах буса. Водій мікроаватобуса мав намір об’їхати трактор, однак на зустрічній смузі руху з’явилось якесь авто і, щоб уникнути зіткнення з трактором, водій повернув вправо та влетів під причіп із сіном. 11-річна Даночка, яка сиділа поруч з татком, загинула. Решту дітей з травмами забрали у лікарню.

Міліціонер збив дівчинку на пішохідному переході

Трагедія сталася минулої суботи близько 14-ї години у селі Біла Криниця Рівненського району. 31-річний Олександр, що працює в одному з МРЕВ міста Києва, їхав автомобілем “Хюндай-Поні”. На пішохідному переході він збив дитину.

Піднявши дівчинку з асфальту, працівник міліції відвіз її в обласну дитячу лікарню, де 11-річна жителька Білої Криниці померла.

12.07.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 12.07.2007p. 
На головну сторінку