Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №300 від 12.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ваш мобільник

Малюки стають дорослими...

Мода - примхлива пані. На мобільні вона така мінлива, як жодна інша. Фактично кожного тижня ми дізнаємося про нові моделі і дивуємося програмним забезпеченням телефонів. [звуковые карты]

Маленькі телефони, розміром у долоню, які ще два-три роки тому вважалися найкрутішими, мало у кого зустрінеш. Звичайно, виробники продовжують випускати мініатюрні мобільні, проте зараз їх не вважають предметом розкоші. Тепер все навпаки, до модних належать великі телефони - такі, щоб краще переглядати фото та відео. Крім того, ніхто з молоді нізащо не купить товстий телефон, адже в Україні вирує бум на супертоненькі.

Проте і вони є жіночими та чоловічими. Представниці прекрасної статі дуже уважні під час вибору стільникового друга. Яскраві та з веселим оформленням - це те, від чого дама ніколи не відмовиться.

Більш консервативні чоловіки на розові гламурні мобільні навіть не глянуть. Та й навіщо це їм? Для них головне - багатофункціональність телефону. І колір у такому випадку має бути витриманим - чорний або срібний.

І ще одна особливість сучасного мобільного - наявність МР3-плеєра або радіо. Та, крім музики, в справді функціональному телефоні повинен бути зручний та швидкісний GPRS, об’ємна телефонна книжка, флеш-пам’ять, зв’язок Bluetooth, можливо wi-fi. Проте, який мобільний мати - залишається за фантазією кожного та товщиною його гаманця.

На запитання кореспондентки “РР”, який мобільний ви б обрали, рівняни відповіли так:

Лідія Михайлівна, пенсіонер: “Немає значення, якого кольору телефон. Якщо з нього легко дзвонити, значить він мені підходить”.

Володимир, студент: “Мій мобільний мені до вподоби. В мене є Bluetooth, веб-доступ до Інтернету. Крім того, я можу слухати музику”.

Микола Миколайович, вчитель: “Молодь цікавиться дизайном і технологіями. Мені ж важливо відправити повідомлення, подзвонити та отримати дзвінок”.

12.07.2007Леся КУРУЦ



Рівне-Ракурс №10 від 12.07.2007p. 
На головну сторінку