Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №211 від 27.10.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Як нас дурять

Впустіть – ми з місії милосердя!

Ця подія трапилася серед білого дня в одному з будинків, який знаходиться неподалік зупинки “Білий лебідь” обласного центру. В двері квартири, де живе самотня бабуся, подзвонили... Запитавши “хто там?”, господиня почула приємні жіночі голоси: “Це ми, патронажні сестри, Надіє Яківно, принесли вам ліки”... Старенька, нічого не підозрюючи, впустила псевдо-медсестер у помешкання, адже медики часто приходили до неї додому. А молоді жінки виявилися звичайнісінькими аферистками!

Дві молоденькі, але спритні “медсестрички” пробіглися очима по квартирі бабусі, і почали їй казки розповідати про якусь надуману місію милосердя, що опікується самотніми людьми похилого віку. Зокрема, допомагає ліками... Діставши шприц з рідиною, “медсестрички” пояснили, що це препарат для підвищення імунітету, зима ж бо не за горами, пора вже зміцнювати організм. Бабуся, не ставлячи зайвих запитань, адже люди в білих халатах для неї - авторитет, закотила рукав сорочки, мовляв, вводьте. Ті й вкололи...

Через годин п’ять жінка прокинулася після міцного сну. Не могла збагнути, чого б це раптом вона серед білого дня так солодко задрімала. А коли піднялася з ліжка, все зрозуміла. Її обдурили - речі розкидані, дверцята шафи відчинені.

“Гроші!” - промайнула думка, і старенька побігла перевіряти схованку, де зберігала заощадження. Їх не було...

Жінка зрозуміла, що її обвели навколо пальця дві аферистки, вколовши снодійне. Будьте пильні, щоб і ви не потрапили на гачок псевдомедсестер!

27.10.2005Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 27.10.2005p. 
На головну сторінку