Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1151 від 29.12.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Велосипед, інструменти, техніка та ікони: жителя Володимирця викрили на крадіжках

Велосипед, інструменти, техніка та ікони: жителя Володимирця викрили на крадіжках

Злочинну діяльність 37-річного чоловіка задокументували працівники відділення поліції №1 (смт Володимирець) Вараського РВП. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом у вчиненні шести крадіжок слідчі за процесуального погодження прокуратури скерували на розгляд суду.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановили, що 24 вересня, зірвавши скоби у навісному замку, із підсобного приміщення у господарстві в селі Кідри чоловік викрав відео­камеру, флешку, акумуляторну батарею, дриль, маршрутизатор та вентилятор.

Крім того, вдосвіта третього листопада у жителя Володимирця він поцупив із господарського приміщення велосипед, а близько 20 години, пошкодивши замок у вхідних дверях до адмінбудівлі залізничної станції, викрав інструменти, ремонтні ключі, лопати тощо.

Наступного дня зловмисник розбив віконне скло у капличці в селі Красносілля і таємно заволодів іконою. Іще шість він украв того ж дня із аналогічних культових споруд у селі Дубівка та в урочищі «Дубина» неподалік Володимирця.

Загальна сума завданих збитків становить – майже 20 тисяч гривень.

За усіма фактами таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі закінчили досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 КК України. Частину викраденого майна чоловік продав, решту – залишив на зберігання знайомому. Відтак, ікони, інструменти та велосипед поліцейські вилучили та повернули власникам.

Обвинуваченому, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за незаконне зберігання боєприпасів, загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Обставина, яка обтяжує покарання 37-річному жителю Володимирця – вчинення злочину повторно.

29.12.2023



Рівне-Ракурс №10 від 29.12.2023p. 
На головну сторінку