Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №301 від 19.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ах, вернісаж!.. «Світ навколо мене»

Графіка Тетяни Мельник

Графіка Тетяни Мельник

Виставка малюнків молодої рівненської художниці, виконаних у техніці акварелі та пастелі, триває у Першій мистецькій галереї «Зуза». [лазерные мфу]

Що ж обертається у декоративно-квітковому світі навколо пані Тетяни? Реальні кульбаби та казкові павичі, достиглі яблука, оповиті квітучими яблуневими гілками, і яскраві соняхи – себто, типово «дамський» набір, який чудово «оживить» будь-яку панельну кухню, прикрасить чистеньку дівочу світлицю, звеселить дитячу кімнатку. І не треба тлумачити про складну техніку пастелі – мене, пересічного глядача, ці складнощі абсолютно не бентежать. А щодо акварелі, то вона у виконанні Тетяни Мельник більше нагадує свою сестру – гуаш.

Вибагливий цінитель, котрий шукає у творі мистецтва вихід у віртуальний світ летючих асоціацій автора-творця, хай краще зазирне у сусідню кімнату «Зузи», де виставлені для продажу полотна Феофана Бобрика, Олександра Бобришева, Миколи Годуна, Олександра Гуристюка та інших талановитих і більш досвідчених колег пані Тетяни. А от любитель творів декоративно-ужиткового призначення отримає задоволення саме у тій невеличкій залі, де виставлений доробок молодої художниці. Початок зроблено – перша персональна виставка відбулася. Крім досить добротного рівня виконання, тішить, принаймні, ще й те, що в художниці попереду – море простору для творчого зростання.

19.07.2007Ірина МЕРЕЖКО



Рівне-Ракурс №10 від 19.07.2007p. 
На головну сторінку