Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1158 від 22.02.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Не тільки сухарі: що можна використовувати для панірування котлет?

Не тільки сухарі: що можна використовувати для панірування котлет?

Котлети вже давно не претендують на звання візитної картки святкового столу, але від того їх не стали готувати рідше.

Просто биточки та інші напівфабрикати перейшли в розряд повсякденних страв. Але і в цьому випадку вони мають залишатися по-святковому соковитими та смачними.

Зберегти соки допоможе панірування, для якого частіше використовують сухарі. Є інші варіанти, не менш смачні й апетитні.

Що використовувати для панірування котлет?

Навіть якщо закінчилися панірувальні сухарі, їх можна зробити самостійно, просто висушивши білий хліб або батон у духовці, а потім пропустивши сухарі через м’ясорубку або подрібнивши іншим зручним способом.

Є складніші варіанти, багатоскладові.

Спробуйте обваляти биточки в суміші борошна, збитого яйця та сухарів середнього помелу. У цей кляр котлети занурюють перед тим, як відправити на сковороду.

Змішайте пшеничне борошно і картопляний крохмаль у співвідношенні 1:1. У цій суміші потрібно обваляти котлети перед смаженням.

Любителі оригінальних рецептів можуть використовувати замість борошна і сухого хліба насіння кунжуту або льону. Ось тільки на сковороді насіння може підгоріти, тому після легкого обсмажування котлети доводять до готовності в духовці.

І останнє, що може виручити господиню, – це манна крупа. Рецепт особливо сподобається тим, хто звик бачити на котлетах тонку й хрустку скоринку.

22.02.2024



Рівне-Ракурс №10 від 22.02.2024p. 
На головну сторінку