Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №302 від 25.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спідвей

“Мега-Лада” – найсильніша

Командний півфінал розіграшу спідвейного Кубку європейських чемпіонів минулої суботи пройшов у Рівному.

[киоск]

У змаганнях, де найсильнішого визначали чотири клуби із України (“Україна - Рівне”), Росії (“Мега - Лада”), Латвії (“Локомотив”) та Чехії (“АК Слани”), перемогу святкували спортсмени із Тольятті. Фінал командного Кубку європейських чемпіонів відбудеться 13 жовтня у Мішкольці (Угорщина).

У складі нашої команди не змогли виступити травмований Павел Месьонц, Матей Фер’ян, який виступав на етапі командного чемпіонату Угорщини у складі клубу “Сімон і Вульф” (Дебрецен) та Томаш Хжановскі, який у складі свого клубу “Лотос” брав участь у важливій гонці польської спідвейної ліги.

У складі рівнян того вечора їздили легіонери Кястас Пуоджукс, Томаш Лукашевич, Марек Мруз та українець Андрій Карпов. Незважаючи на неслабий склад спортсменів, назвати виступ рівненської команди вдалим не можна.

Вже у третьому заїзді судді “відібрали” перемогу у Карпова, призначивши перезаїзд за падіння латвійця Паури. Після повторного старту переміг росіянин Бондаренко.

Це був лише початок. У наступних заїздах невдачі рівнян продовжилися. Невдало виступив Марек Мруз, який тричі зійшов із треку у своїх чотирьох заїздах.

Лише раз спідвеїсти “України-Рівне” змогли на фініші випередити росіян - це зробив Кястас Пуоджукс, який у четвертому заїзді був швидшим від Дениса Сайфутдінова.

Боротьбу ж за перемогу у півфіналі продовжили вести “мега-ладівець” Роман Іванов та “залізничник” Григорій Лагута, які, зрештою, і стали найрезультативнішими гонщиками змагань.

Статистика спортсменів:

“Мега-Лада” (Тольятті): Роман Іванов (15 пунктів), Данило Іванов (12), Денис Сайфутдінов (4), Ілля Бондаренко (11), Еміль Сайфутдінов (7).

“Локомотив” (Даугавпілс): Максим Богданов (11), Григорій Лагута (13), Леонід Паура (9), В’ячеслав Гіруцький (4).

“АК Слани” (Слани): Річард Вольф (7), Мартін Малек (4), Хінек Стіхауер (2), Філіп Сітера (8).

“Україна-Рівне” (Рівне): Кястас Пуоджукс (4), Андрій Карпов (6), Томаш Лукашевич (2), Марек Мруз (1).

Підсумкова командна турнірна таблиця:

1. “Мега - Лада” (Росія) - 49 пунктів

2. “Локомотив” (Латвія) - 36 пунктів

3. “АК Слани” (Чехія) - 21 пункт

4. “Україна - Рівне” - 13 пунктів

25.07.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 25.07.2007p. 
На головну сторінку