Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1164 від 04.04.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Мариновані оливки

Мариновані оливки

2 банки (по 314мл) зелених оливок; 1 ст. подрібнених волоських горіхів; 4 зубчики тертого часнику; 2 ст.л. сушеної м’яти; 1/4 ст. увареного яблучного оцту; 1/4 ст. оливкової олії.

У велику миску додайте оливки, волоські горіхи, часник, м’яту, оцет і оливкову олію. Перемішайте, щоб добре з’єднати.

Поставте миску в холодильник для маринування мінімум на 2 години.

Для увареного оцту беремо яблучний оцет і цукор в рівних пропорціях, доводимо до кипіння і уварюємо приблизно хвилин 5 на вогні вище середнього, охолоджуємо. Такий оцет є замінником соусу бальзамік, його можна додавати до салатів, маринадів.

04.04.2024



Рівне-Ракурс №10 від 04.04.2024p. 
На головну сторінку