Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №302 від 25.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Глум над мертвим та живим

Невідомі злочинці викрали з кладовища “Нове” у Рівному гранітну плитку та тротуарну бруківку, яку 35-річний рівнянин Сергій залишив, щоб пізніше облаштувати могилу родича. Безсоромних вандалів розшукує міліція.

[копировальные апР]

Після грибів - у реанімацію

У реанімаційне відділення Березнівської центральної районної лікарні в стані середньої важкості потрапила 48-річна березнівчанка із 24-річним сином. Вони отруїлися грибами, які назбирали в лісі. Будьте обережні!

Фатум

на залізниці

У понеділок на станції Радивилів через власну неуважність під потяг потрапила 63-річна місцева жителька. Жінка, на щастя, лишилася жива, але тяжко травмувалася. У важкому стані її госпіталізували в Радивилівську центральну лікарню.

Взяла та

й вибухнула!

У Здолбунівську районну лікарню потрапив 36-річний житель села Ступна цього ж району, який отримав термічні опіки обличчя I-IІ ступенів внаслідок вибуху паяльної лампи, з якою працював.

На Дубенщині “чистять” городи

20 кілограмів цибулі викрав із присадибної ділянки у жительки села Дубрівка Дубнівського району місцевий мешканець 22-річний Віктор. У такий же спосіб невідомі “обчистили” присадибну ділянку жительки смт Мирогоща Дубнівського району, викравши у пенсіонерки моркву та перець.

На чуже добро - рот не роззявляй!

22 липня в обідню пору невідомі зловмисники викрали коня у жителя села Яринівка Березнівського району. Цього ж дня з пасовища поблизу смт Володимирець невідомі викрали корову.

Ну нічого собі!

Приїхав 25-річний молодик з міста Котовськ у Рівне. Діловий і крутий чолов’яга побив склопакет вікна в приміщенні елітного ресторану, розташованого на вулиці Соборній. Розбишаку затримали рівненські правоохоронці. Збиток та причину неадекватного вчинку чоловіка виясняє слідчий.

Молодь обікрала водоканал

Міліція розкрила серію крадіжок з резервного водоканалу, що на вулиці Косторомській у місті Сарни. Працівники міліції з’ясували, що крадіжки чавунних труб скоїли жителі міста Сарни - 21-річні Роман і Олександр та 18-річний Павло.

За повідомленнями прес-служби управління з питань НС та ЦЗН Рівненської облдержадміністрації, ГУ МНСУ, прес-служби ДАІ ВДАІ, ЦЗГ УМВСУ в Рівненській області

25.07.2007



Рівне-Ракурс №10 від 25.07.2007p. 
На головну сторінку