Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №302 від 25.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Позиція

Чому рішення Конституційного суду для уряду не указ?

Нещодавно Конституційний суд України відмінив поправки до Держбюджету, яким скасовувалися пільги для ветеранів, інвалідів, багатодітних сімей, чорнобильців, працівників медичної та освітньої галузей та багатьох інших соціальних категорій.

[доставлять]

Втім, як зазначив на прес-конференції голова Ради БЮТ у Рівненській області Юрій ПРОКОПЧУК, уряд не поспішає повернути людям вкрадені кошти. За таких обставин у будь-якій цивілізованій країні це було б розцінено як зізнання в абсолютній недієздатності й такий Кабмін має подавати у відставку.

На жаль, наші владці лише виправдовуються у власній неспроможності й купують собі шикарні авто, будинки та яхти.

- Всі громадяни, чиї права на соціальну підтримку будуть порушені Кабінетом міністрів, можуть звернутися до обласної організації “Батьківщина”, де їм нададуть повну юридичну допомогу, - підкреслив Юрій Прокопчук. - А після дострокових виборів Блок Юлії Тимошенко без усяких судів поновить всі соціальні пільги, передбачені законодавством і Конституцією.

Окрім того, на прес-конференції керівник Ради БЮТ у Рівненській області повідомив, що саме з ініціативи та підтримки депутатів фракції БЮТ у Рівненській районній раді у селі Вересневе збудували Свято-Антонівську церкву, за дорученням Юлії Тимошенко у Буський район Львівської області відправили 100 тонн мінеральної води, а в північні райони нашої області – будматеріали для ліквідації наслідків стихійного лиха.

25.07.2007Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 25.07.2007p. 
На головну сторінку