Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №302 від 25.07.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#N-km

А чи смерділо часником?

Зранку, 20 липня, після нічної грози на черговий телефон Рівненського міськвинкому дзвонило чимало занепокоєних рівнян із вимогою заміряти хімічний склад дощової води на предмет шкідливих для здоров’я речовин у ній.

[дом]

Мовляв, разом з дощем випали й продукти розпаду фосфору, яких вітром принесло зі Львівщини. Можновладці ж традиційно заспокоюють, дехто навіть каже, що якби фосфорна кислота була, то в повітрі б смерділо запахом часнику.

Тим часом зневірені громадяни масово скупили в аптеках активоване вугілля, карсіл, глюконат кальцію, щоб виводити із зашлакованого організму хімічну отруту.

І тонкий, тонкий шар асфальту...

В обласному центрі нещодавно полагодили дорожне покриття на вулицях Степана Бандери та Княгині Ольги. Робили це по-нашому - вдень, а не по-європейськи - вночі, а тому водіям та пішоходам було кілька днів непереливки. Хоча задля комфорту можна, як мовиться, потерпіти з надією, що кілька років їздитиметься спокійно. Але рівнян вразило те, що ще по теплесенькому асфальту відразу пустили автомобілі. Видно, якісь новітні технології застосовували... У сусідньому з нами Тернополі, навпаки, на час аномальної спеки міська влада заборонила рух тролейбусів - щоб важкі машини не прогинали асфальтне покриття.

Краще б туалети збудували!

У парку поблизу Пагорба Слави, неподалік автовокзалу, міські депутати дали дозвіл на будівництво ну дуже вже культурно-розважального центру. Що то буде за культурний центр, допоки невідомо, але компетентні люди кажуть, що начебто без спиртного та казино. Поживемо-побачимо...

25.07.2007Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 25.07.2007p. 
На головну сторінку