Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №303 від 01.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Авто крадуть уже з гаражів

Днями житель Рівного, 37-річний Олексій М., зайшовши у свій гараж, що знаходиться по вулиці Старицького, не побачив свого авто “Nissan X-Trail” чорного кольору. Чоловік помітив у стіні велику діру від відкритого вентиляційного люку, через яку до гаражу проникли злочинці, викравши транспорт.

[многофункциональ]

Загинув від рук жінки

Вдарила ножем свого чоловіка, 50-річного Петра, 51-річна Раїса К., мешканка села Софіївка Дубенського району. Від поранення чоловік за кілька годин помер. Правоохоронці ще визначаються, як кваліфікувати вчинок жінки: вбивство чи перевищення меж необхідної оборони.

Курятини як і не було

Тридцять тонн курячого м’яса, на орієнтовну суму 250 тисяч гривень, вилучили працівники податкової міліції спільно з працівниками ДАІ у водія вантажного автомобіля “Рено Магнум”, який прямував до Житомира. Його зупинили на трасі Київ-Чоп біля села Горбаків у Гощанському районі.

Клятий перехід

Знову загинула людина на пішоходному переході в селі Біла Криниця Рівненського району. Водій автомобіля “Рено-Мастер”, 34-річний Віктор М. з Луцька, який їхав у напрямку Рівного, наїхав на 48-річного Олега, що проживав у селі Посягва Гощанського району. Пішохід від отриманих травм загинув на місці пригоди.

Приїхав із заробітків

і застрелився

Із власної рушниці застрелився 44-річний житель села Селець Дубровицького району. Він приїхав напередодні із заробітків із-за кордону. Рідним не раз казав, що покінчить життя самогубством. От і…

І таке буває

Втік із лікарні з черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку мешканець села Познань Рокитнівського району, 23-річний Віталій К. Він був доставлений в лікувальний заклад з травмами, яких зазнав, перекинувшись на мотоциклі “ІЖ Планета 4”.

01.08.2007За повідомленнями ЦЗГ УМВСУ в області, ГУ МНСУ в області, прес-служби ВДАІ в області



Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2007p. 
На головну сторінку