Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №303 від 01.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#N-km

Мобілізація-інвалідизація

Днями Дубенська міська рада зініціювала громадські слухання щодо встановлення у центрі міста передавальної антени мобільного зв’язку. Адже люди в навколишніх будинках не раз зверталися до депутатів із проханням демонтувати антену, яка буцімто шкодить їхньому здоров’ю. Мовляв, безперервні високочастотні імпульси діють і на мозок, і на психіку, і на серце. Усюди в цивілізованих країнах такі генератори виводять подалі житлових зон. Проте у Дубному слухань не відбулося, ті ж таки громадяни не прийшли. Згодом багато хто казав, що байдужістю та українською недалекоглядністю самі собі й нашкодили. От загрози не видно й не чутно, то, може, її й нема…Тож оператори мобільного зв’язку, здається, можуть на деякий час заспокоїтися. Хоча готуватися до протестів усе ж варто.

[купить монитор]

У черзі на радивилівські землі

На Рівненщині, як і у всій державі, до 1 січня 2008 року повинна завершитися масова видача селянам Державних актів на право власності на землю. Саме Державні акти узаконюють володіння конкретною ділянкою землі, яку можна успадковувати, здавати в оренду, а то й продавати. До прикладу, в Радивилівському районі нового року не чекають, а жваво інвестують у землю вже тепер. До речі, як з-поза меж району, так і

з-за кордону. Інвесторів у район приваблюють якісні грунти разом із перспективами ринку - це землі у таких селах: Іванівці, Михайлівці, Сестрятин, Пустоівання, Бугаївці та інші. Проте нині найбільшим орендарем земель у районі є агрокорпорація “Крупець”.

01.08.2007Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2007p. 
На головну сторінку