Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №304 від 08.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Партійні з’їзди

Рівненські комуністи готуються до виборів

В неділю, 5 серпня, відбувся пленум Рівненського обласного комітету КПУ, на якому члени партії обговорювали основні завдання Комуністичної партії на дострокових виборах, головні засади передвиборної програми та прохідний список партії, в який увійшли і шість представників Рівненщини. З 87 членів обкому на пленумі були присутні 81. Вів засідання новий перший секретар обкому КПУ Олександр ВОЗНЮК.

Рівненські комуністи підтримують зафіксовані в передвиборчій програмі КПУ основні політичні, економічні та соціальні зміни, затверджені 2 серпня на 41-му Всеукраїнському з’їзді партії.

КПУ відкрито виступає за скасування президентського інституту влади, депутатської недоторканності, внесення змін до Конституції України. Фракція комуністів підготувала проект нової редакції Конституції.

Згідно з передвиборною програмою КПУ має намір провести націоналізацію підприємств стратегічних галузей промисловості України, не допустити продажу землі, ввести щоквартальну індексацію мінімальної пенсії і зарплат із врахуванням інфляції, підвищити зарплату бюджетникам, скоротити податковий тиск на заробітну плату.

Планується також підвищення соцвиплат при народженні і вихованні дитини, молодим сім’ям гарантується вирішення житлової проблеми.

Уся виборча програма Комуністичної партії України проходить під лозунгом “За народну владу! Геть диктатуру!”

08.08.2007Віталій ТКАЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 08.08.2007p. 
На головну сторінку