Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №304 від 08.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Повертаючись до надрукованого

Вода з-під тюрми висохла

Вода з-під тюрми висохла

У попередньому числі “РР” у статті “Вода з тюрми” розповідалося про регулярний порив каналізації зі слідчого ізолятора на вулиці Дворецькій.

Тоді міська та обласна санстанції оперативно зреагували на кричущу ситуацію і разом з комунальниками встановили, що нечистоти безперешкодно виливаються під ворота обласного тубдиспансеру таки зі слідчого ізолятора. Санітарний лікар з відділу комунальної гігієни міської санстанції Олексій ГУТАКОВ повідомив автору, що СІЗО підключене до міського колектора з допомогою труби, яка ширша в діаметрі за комунальну каналізаційну трубу. Тому, мовляв, коли час від часу затримані чимось заб’ють каналізацію, труба не витримує навантаження й рветься у місці з’єднання, як і було останнього разу, 30 липня.

Зі слів пана Гутакова, санстанція попередила заступника начальника СІЗО з економічних питань, щоб заклад утримував своє господарство у належному стані. На питання, чи завдала шкоди здоров’ю рівнян вода з нечистотами і чи робилися лабораторні дослідження на вміст якихось інфекцій у ній, санітарний лікар відповів, що витік був короткочасний, а відтак жодної небезпеки нема. Крім того, калюжа швидко висохла. Справді, висохла - літо ж бо.

08.08.2007Ольга РОМАНЮК

Р.S. Комунальники привезли чимало відсіву й так-сяк засипали яму напроти входу в тубдиспансер, де збиралася каналізаційна вода з-під мурів тюрми, та ями на подвір’ї самої лікарні.



Рівне-Ракурс №10 від 08.08.2007p. 
На головну сторінку