Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №304 від 08.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ювілей

Свято приватизаторів

Минулого понеділка Рівненському регіональному відділенню Фонду державного майна України виповнилося 15 років від заснування. За цей час його колектив, суттєво змінивши методи роботи, вийшов на якісно нові показники. Відділення стало одним із кращих у Західному регіоні України.

- Рівняни зайняли перше місце по надходженню коштів від приватизації до державного бюджету, по реформуванню об’єктів державної власності у приватну, - зазначив начальник Рівненського регіонального відділення ФДМ Віктор МАТВІЄНКО. - Доведений нам план - два мільйони 500 тисяч гривень - майже виконаний у першому півріччі: на 1 липня до бюджету перераховано два мільйони 359 тисяч. Рівненська область першою в Україні почала предметно вирішувати соціальну проблему переведення в комунальну власність відомчих житлових будинків і гуртожитків.

На урочисті збори, що відбулися в актовому залі обласного фінансового управління, ювілярів прийшли привітати голова обласної ради Олександр Данильчук, заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак, начальник Рівненського міського бюро технічної інвентаризації Тетяна Давидчук, представники інших установ та організацій, з якими тісно співпрацює колектив приватизаторів.

Завершилися урочистості чудовим концертом артистів Волинської обласної державної філармонії, який вразив присутніх високою майстерністю та непідробною щирістю виконавців, зокрема народних артистів України Валерія Маринича та Михайла Злуки.

08.08.2007Олександр ОЛЬХОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 08.08.2007p. 
На головну сторінку