Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №304 від 08.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Рок-стиль

Неформалам міста вже є де цікаво провести вільний час

“Яма” воскресла

Рок-клуб перебазувався на місяць у приміщення “Холідею”

Минулої п’ятниці у приміщенні диско-клубу “Холідей” (МПК “Текстильник) відбулася перша зустріч рок-клубівців після тривалої паузи - рок-клуб “Яма”, у якого відібрали приміщення в районі автовокзалу обласного центру, знову “воскрес”…

За словами директора рок-клубу “Яма” Олександра СІРКА, клубні вечори відновлені до середини вересня. Відбуватимуться у “Холідеї” традиційно - у п’ятницю, суботу і неділю.

- “Яма” переселилася, але нічого не зміниться у програмі відпочинку наших відвідувачів, - говорить пан Сірко. - Все залишиться, як і було. Мені прикро, що окремі особи не дають можливості існувати клубу, маючи хибну думку щодо їх відвідувачів та стилю відпочинку.

У районі автовокзалу в нас відібрали підвальне приміщення, посилаючись на те, що рокери ведуть антиморальний спосіб відпочинку. Не правда. До слова, рок-клуб перебуває під наглядом бійців спецпідрозділу міліції. Отож, батькам, діти яких зустрічаються у роковому клубі, щоб весело провети час, можуть бути спокійними. Неформали мають право на свій світогляд, місце для зустрічей, спілкування…

Олександр Сірко додав, що рок-клуб “Яма” “житиме” у “Холідеї” лише місяць, потім доведеться шукати інше приміщення. А 1 вересня у клуб завітають відомі рок-музиканти одеського гурту “Режим”.

08.08.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 08.08.2007p. 
На головну сторінку