Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №305 від 16.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Господарі виявилися негостинними

Володимир Трофимов посів дванадцяте підсумкове місце у міжнародних змаганнях на трав’яному треку, що десятого серпня завершилися у голландському місті Стафорт.

[мфу hp]

Загалом у основних заїздах рівненський гонщик набрав дев’ять пунктів. Перемогу у турнірі святкував представник Нідерландів Яннік Де Йонг. Срібло здобув німецький спідвеїст Енріко Яночко, третій теж голландець - Дік Фабрек.

“Регіна” налаштована по-бойовому”

Продовжують підготовку до нового сезону волейболістки рівненської “Регіни”. Після повернення із Іллічівська команда Валерія Пархоменка продовжує тренуватися на базі аграрного коледжу у Мирогощі.

Нагадаємо, що вже шостого вересня стартує перший етап Кубку України, через декілька тижнів розпочнеться і чемпіонат. Поки склад учасників турніру остаточно невідомий.

У Рівненській команді в новому сезоні з’являться кілька нових гравців, серед них - Оксана Поліщук і Катерина Куцевич. Робота над кадровим поповненням продовжується.

Не обійшлося і без втрат. Не зможуть допомогти “Регіні” Олена Сич та Катерина Засименко, невизначеним залишається майбутнє у команді Любові Альошко.

У рамках підготовки до нового сезону рівняни планують провести кілька спарингів.

16.08.2007



Рівне-Ракурс №10 від 16.08.2007p. 
На головну сторінку