Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №305 від 16.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Великий теніс

Наших на п’єдесталі немає

Триває Всеукраїнський тенісний турнір

Продовжується сезон великого тенісу на головних аренах області: кортах Національного університету “Острозька академія” та клубу “Софія - Стар”.

[нотариальный]

Минулого тижня в Острозі фінішував Відкритий Кубок Рівненщини серед чоловіків у категоріях професіоналів та аматорів.

Загалом у змаганнях взяли участь шістнадцять спортсменів із Львова, Одеси, Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Луцька, Хмельницького та Рівненської області.

Найбільш вдало у підсумку виступили на турнірі саме галичани.

У вирішальному матчі професіоналів львів’янин Тарас Макуц, який на шляху до фіналу не програв суперникам жодного сету, переміг свого земляка Дмитра Баданова - 6:2, 1:6, 7:5.

Третє місце посів також галичанин - Артем Туваков. Острожанин Сергій Білюк у фіналі аматорських одиночних змагань переміг Григорія Семенка із Хмельницького - 3:6, 7:5, 6:4.

Парний фінал у категорії любителів став двобоєм подільських тенісистів. У напруженому протистоянні дует у складі Григорія Семенка та Олександра Прокопова-старшого переміг пару Сергія та Олександра Прокопових - 3:6, 6:3, 6:4.

Лише третє місце посіли наші Григорій Аршинов та Сергій Білюк.

У парних змаганнях професіоналів знову тріумфували львів’яни. Результат вирішальної гри - дует Дмитра Баданова і Тараса Макуца переміг пару у складі Артема Туванова і Дмитра Водного - 6:4, 6:0.

Вже за два дні по завершенні Кубка Рівненщини на кортах “Софії-Стар” розпочався третій етап загальнодержавних змагань категорії “А” - Всеукраїнський тенісний тур, де юнаки та дівчата змагалися у вікових групах до 12 років та до 14 років.

За підсумками третього туру перемогу серед юнаків віком до 12 років святкував львів’янин Олександр Тучин. Серед дівчат у цій категорії переможницею стала Ангеліна Калініна (Нова Каховка).

Рівнян не виявилося і з-поміж тріумфаторів серед чотирнадцятирічних спортсменів.

У юнаків переміг чернівчанин Андрій Барабашов, а у дівчат - киянка Ганна Познісіренко.

Наразі у “Софії-Стар” розпочалися кваліфікаційні змагання останнього, четвертого раунду Всеукраїнського тенісного туру.

Олександр ДЯЧИШИН, головний суддя змагань: “Тенісний тур - це завжди цікаві та безкомпромісні змагання серед спортсменів будь-якого віку. Марна справа розповідати про географію турніру, адже тут представлені усі куточки України – від Ужгорода до Луганська та від Чернігова до Криму. Спортсмени змагаються по-серйозному, адже за підсумками турніру буде формуватися юнацька тенісна збірна України для участі у міжнародних змаганнях”.

16.08.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 16.08.2007p. 
На головну сторінку