Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №211 від 27.10.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Проти “Вереса” і суперник, і судді

Оскільки гра “Вереса” з “Факелом” носила принциповий характер, адже від результату очної зустрічі залежало, хто закріпиться на третій сходинці турнірної таблиці, рівняни настроїлися на бій. Слід зазначити, що поєдинок розпочався для господарів доволі вдало. Вже на початку матчу Павло Рудай подав з лівого флангу і Юрій Скороход, випередивши оборонця гостей, відкрив рахунок. Господарі могли б подвоїти результат ще в першій 10-хвилинці, коли б арбітр призначив пенальті у ворота гостей за гру рукою захисника “Факела” у власному штрафному майданчику. Проте, у середині першого тайму після удару зі штрафного івано-франківці забили курйозний гол: від штанги м’яч потрапив у спину Андрія Сокальського і залетів у ворота.

Друга половина поєдинку проходила під режисурою арбітра. Ще на початку тайму суддя показав дві жовті картки Олександру Матиюку, в результаті рівнянина вилучено з поля. Якщо другий “гірчичник” — цілком справедливий, то перший показаний у суто ігровому зіткненні. Щоправда, найбільше обурення вболівальників викликали дії арбітра на 51 хвилині, коли він не призначив одинадцятиметровий у ворота “Факела”, за те, що голкіпер гостей відверто збив у власному карному майданчику Юрія Скорохода. Проте, навіть у меншості “вересівці” продовжували гостро атакувати, що дало позитивний результат. В одній з комбінацій після подачі кутового вдруге відзначився Юрій Скороход. Коли матч наближався до завершення, рівняни знову пропустили нелогічний гол: Андрій Федорчук ненавмисне замкнув удар у сторону воріт і спрямував м’яч у власні ворота. В результаті нічия —2:2, котра перемістила “Верес” на п’яту сходинку турнірної таблиці.

На післяматчевій прес-конференції Роман Лаба, хоча й не приховував розчарування результатом, відзначив хорошу гру підопічних. Щоправда, дуже дипломатично відмовився коментувати дії арбітрів. Натомість, вкотре наголосив, що “Верес” абсолютно нічим не поступається ні “Десні”, ні “Факелу”, ні жодній іншій команді групи.

27.10.2005Василь БУСЬКО



Рівне-Ракурс №10 від 27.10.2005p. 
На головну сторінку