Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №306 від 23.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Крик душі

Чому дівчатам подобаються найкрутіші пацани?

Читаю газету “Рівне-Ракурс” щотижня, а пишу вперше, вирішив поділитися своєю історією. Маю все, що потрібно для повноцінного життя, а от щасливим себе назвати не можу. Інколи запитую в себе: чому я такий нещасливий? Я завжди допомагаю іншим, ніколи не думаю про себе. Я - той пацан, який віддав би своє життя заради інших. Чому мої знайомі запитують: “Ти маєш добрий характер, спокійний, працьовитий, без шкідливих звичок, а не можеш знайти гарну дівчину з таким самим характером, як у тебе?” Я відповідаю, що зараз дівчат таких мало, переважно вони шукають хлопців з квартирою та власним автомобілем. А в мене таких грошей немає.

[противоугонный]

Чесно кажучи, у мене була дівчина. Я зустрічався з нею, дарував різні подарунки. І одного дня вона мені сказала: “У тебе немає нічого, я знайшла найкрутішого хлопця, у нього є все”. Ми розійшлися. Через деякий час я зустрів іншу дівчину, ми зустрічались близько року, але одного дня я побачив її з іншим хлопцем і з цигаркою...

Я не розумію, чому доля така несправедлива, чому хтось веселиться, а інший страждає? Ідучи вулицями Рівного, зустрічаю пари, які йдуть, закохано поглядаючи один на одного. Та чомусь дівчата з добрим, лагідним характером не помічають мене. Немає такої знайомої, яка б могла підтримати мене у важку хвилину, з якою я міг би проводити свій вільний час, спілкуватися і просто бути разом.

Мені часто не вистачає жіночого плеча. Бувають моменти, коли хочеться лише обійняти кохану людину і відчути, що я комусь потрібен.

23.08.2007Григорій

P.S. Редакція допоможе бажаючим зв’язатися з автором листа.



Рівне-Ракурс №10 від 23.08.2007p. 
На головну сторінку