Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №306 від 23.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Про це говорять

У середу, 22 серпня, президент України Віктор Ющенко з робочою поїздкою побував на Кореччині.

Міська влада Рівного хоче створити муніципальний оркестр - він, на думку заступника міського голови Рівного Світлани Богатирчук-Кривко, має стати своєрідною візитівкою міста.

[обзор лазерных пр]

Віце-спікер Держдуми Росії Володимир Жириновський поклав квіти до пам’ятника загиблим воїнам Радянської армії у Костополі та відвідав могилу свого діда Іцхака Едельштейна.

На Рівненщині будуватимуть нові базові станції мережі стільникового мобільного зв’язку ЗАТ “Київстар”: вони з’являться у Дубровицькому, Здолбунівському, Костопільському та Млинівському районах.

Українсько-китайське підприємство “АСЛ” на території Птицької сільської ради Дубенського району побудує цегельний завод.

Під час проходження митного контролю у міжнародному пункті пропуску Городище у громадянки Молдови, що їхала з Білорусі мікроавтобусом “Мерседес”, виявили в сумочці незадекларовану та непред’явлену до митного контролю іноземну валюту - євро та долари США загальною вартістю понад 35 тисяч гривень (валюту вилучили, склали протоколи про порушення митних правил).

На території Великоомелянської сільської ради Рівненського району на місці корівника побудують станцію техобслуговування автотранспорту.

Негода цього літа знищила майже 40 відсотків ріпаку в області.

В області налічується 86 вагітних, хворих на ВІЛ; 30 дітей народилися від інфікованих матерів (нaйпоширеніший шлях зараження на ВІЛ - ін’єкційний).

У Рівному пройде перший міжнародний конкурс “Фотобіенале “Рівне-2007”, у якому візьмуть участь відомі фотохудожники з усього світу; найкращі фотороботи увійдуть до експозиції, яка відкриється 6 жовтня в приміщенні обласного академічного музично-драматичного театру.

23.08.2007



Рівне-Ракурс №10 від 23.08.2007p. 
На головну сторінку