Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №307 від 30.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Запобігти, врятувати, допомогти

МНС нагадує нашим читачам

як потрібно поводити себе під час вогневих робіт

З початку цього року в Рівному трапилося 122 пожежі. Одна людина загинула. Працівники МНС інформують та попереджають: найчастіше пожежі виникають через необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, що нещодавно на ВАТ “Рівнеазот” в цеху виробництва адипінової кислоти, який перебував на капітальному ремонті, спалахнула легкозаймиста речовина. Як згодом з’ясували, працівники управління ремонтно-монтажних робіт підприємства одночасно проводили вогневі та ремонтні роботи в цеху, що недопустимо.

У зв’язку із цією та іншими подібними подіями, Рівненське міське управління ГУ МНСУ в Рівненській області звертає увагу жителів області на дотримання правил пожежної безпеки на виробництві під час проведення вогневих робіт.

Ваша особиста безпека та безпека близьких вам людей залежить, насамперед, від вас самих, запевняє інспектор Рівненського міського управління ГУ МНСУ в області Олександр СОЛОВЕЙ.

Занотуйте!

Місце роботи повинно бути очищене від горючих речовин і матеріалів, приміщення повинні бути забезпечені первинними засобами пожежогасіння.

Не дозволяється: допускати стикання електричних проводів з балонами зі стисненими, зрідженими й розчинними газами; виконувати вогневі роботи на апаратах і комунікаціях, заповнених горючими й токсичними матеріалами, а також на тих, що перебувають під тиском негорючих рідин, газів, парів та повітря, або під електричною напругою.

30.08.2007



Рівне-Ракурс №10 від 30.08.2007p. 
На головну сторінку