Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №307 від 30.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Приємні новини

Паспорт вручив Президент

Паспорт громадянина України з рук Віктора Ющенка отримав учень Рівненської ЗОШ № 20 Дмитро Соловей. Успіхи у навчанні та хороша поведінка Дмитра сприяли тому, що саме він представляв Рівненщину у Києві на врученні паспортів ровесникам Незалежності з усіх регіонів України.

Дзвони Софії сповістили про початок урочистої церемонії. На найпочесніших місцях, поруч з поважними громадянами, яким присвоєно звання Героя України, сиділи юнаки та дівчата, які народились в один день з нашою державою.

Після святкової промови Президента розпочалося вручення відзнак Героям України. Але найщирішими оплесками глядачі нагородили юних громадян країни, яким паспорти вручав Віктор Ющенко.

Острозький замок та Острозька академія

отримали спеціальну відзнаку Всеукраїнської акції “Сім чудес України” в номінації “Визначна пам’ятка духовної України”.

Голова Рівненської облради Олександр Данильчук узяв участь

у підсумковому засіданні організаційного комітету Всеукраїнської акції “Сім чудес України”, на якому було визначено десятку найпопулярніших пам’яток історії та культури.

До речі, до семи чудес України ввійшли (за абеткою): заповідник “Кам’янець”, Києво-Печерська лавра, “Софіївка”, Софія Київська, Херсонес Таврійський, Хортиця, Хотинська фортеця. Спеціальні відзнаки також отримали музей “Писанка” та Лівадійський палац.

30.08.2007



Рівне-Ракурс №10 від 30.08.2007p. 
На головну сторінку