Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №307 від 30.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Про це говорять

Напередодні Дня Незалежності у Рівному народилася трійня - незважаючи на те, що пологи були передчасні, дівчатка з’явилися на світ із нормальною вагою.

Відкрили нову швидкісну лінію на Львівській залізниці - 29 серпня зі станції Здолбунів до Львова вирушив перший потяг.

Житловий будинок для працівників обласної прокуратури з’явиться на вулиці Толстого у Рівному - його збудують на місці нинішньої автостоянки тресту зеленого господарства.

29 вчителів обласного центру потрапили під скорочення через зменшення кількості учнів на цей навчальний рік: 1 вересня у школу підуть на 1200 дітей менше, ніж минулого року.

На День міста секретар Рівнеради Юрій Торгун вручив ключі від квартири за високі досягнення у спорті рівненській плавчисі Анні Хлістуновій.

Виставка “Монументальна Шевченкіана” відкрилася в обласному краєзнавчому музеї - фотографії пам’ятників Тарасу Шевченку з усіх областей України, а також Словаччини, Грузії, Вірменії, Польщі, Італії, Франції представив їх автор, лучанин Руслан Теліпський.

Автомобілі марки “Славута” отримали семеро інвалідів - напередодні Дня Незалежності вони покинули паркувальний майданчик ВАТ “Рівнеавто” за кермом новеньких автівок від Міністерства соціальної політики.

Три житлово-торгові комплекси незабаром з’являться у Рівному на розі вулиць Олени Теліги і Боярка, на вулиці Відінській, 10 та на вулиці Гетьмана Сагайдачного, 12.

На День Незалежності у Рівному під керівництвом обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” пройшов легкоатлетичний пробіг “Вулицями міста”, у якому перше місце серед чоловіків виборов майстер спорту України міжнародного класу, учасник Олімпійських ігор в Афінах Вадим Слободенюк, а серед жінок - майстер спорту України Світлана Станко.

30.08.2007



Рівне-Ракурс №10 від 30.08.2007p. 
На головну сторінку