Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №308 від 06.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Про це говорять

Ректор РДГУ Руслан Постоловський заплатить всього 255 гривень штрафу за невиплату заробітної плати працівникам університету, що становила більше трьох мільйонів гривень - таке рішення прийняв Рівненський міський суд. (На даний момент ректор РДГУ вже погасив усі заборгованості як по зарплатні, так і по виплаті “відпускних”).

Перше місце на Дев’ятому міжнародному фестивалі-конкурсі театральних колективів “Рампа дружби” в Євпаторії здобули актори народного молодіжного театру Рівненського міського палацу культури “Текстильник” - схвальну оцінку на фестивалі отримала вистава за участю наших акторів “Потрібен брехун” за п’єсою Димітріса Псафаса.

Минулого понеділка невідомий чоловік зателефонував в одне з помешкань багатоповерхівки на Данила Галицького обласного центру і повідомив про замінування будинку - правоохоронці, які не знайшли вибухівку, відтепер шукають “підривника”.

В “Острозькій академії” з’явилася аудиторія на 350 місць, де можна вести лекції в режимі “он-лайн” - аналогів цій аудиторії в Україні поки що нема.

На дверях під‘їздів рівненських багатоповерхівок віднедавна вивішені списки помешкань, власники яких найбільше заборгували за послуги теплопостачальних підприємств - на думку комунальників, це сприятиме тому, що боржникам врешті-решт буде соромно перед сусідами й вони розрахуються за послуги підприємства.

06.09.2007



Рівне-Ракурс №10 від 06.09.2007p. 
На головну сторінку