Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №309 від 13.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Убив односельчанина косою

77-річний Феодосій, мешканець села Білогородка Дубенського району покинув цей світ від рук односельчанна Івана, який вдарив його косою. Кажуть, що чоловіка вивела з рівноваги порада дідуся не пити горілки.

Кар’єр завалив людей

Днями у селі Добрятин Млинівського району внаслідок обвалу піщаного кар’єру було травмовано двох чоловіків, яких доставили у Млинівську центральну районну лікарню.

Рівнянки накинулися

на чоловіка

Близько одинадцятої години вечора в обласному центрі у під’їзді будинку двоє жінок зговорилися і побили 41-річного сусіда. За що? Ось це нині встановлюють правоохоронці.

Ховайте коней!

Продовжуються крадіжки коней з пасовищ Рівенщини. За минулу добу невідомі викрали двох коней на пасовищі, що поблизу села Орлівка Березнівського району. А минулого тижня без коня, що був на пасовищі, залишився мешканець села Крута Слобода Рокитнівського району. Розшукати злодіїв поки що не вдалося.

Горить торф

Минулої середи в урочищі “Замагканал” Дубровицького району на розпайованих земельних ділянках на торфових ґрунтах виникла пожежа, яку ліквідували працівники підрозділу МНС. Причини її виникнення встановлюються.

Цікава “картопля”

У селі Розваж Острозького району під час вибирання картоплі на приватній присадибній ділянці господар виявив гранату часів Другої світової війни. Місце знахідки взято під охорону працівниками Острозького РВ УМВС.

13.09.2007За повідомленнями ЦЗГ УМВСУ та ГУ МНСУ в Рівненській області, прес-служби НС та ЦЗН облдержадміністрації



Рівне-Ракурс №10 від 13.09.2007p. 
На головну сторінку