Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №310 від 20.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Хто відповість за козу?

На 65-річну жительку Костопільського району Надію поскаржився 33-річний односельчанин Сергій. Чоловік стверджує, що собака жінки на пасовищі загриз його козу, яка коштує 400 гривень. Проводиться перевірка.

Не втримали один одного

До лікарні з черепно-мозковими травмами та тілесними ушкодженнями потрапило подружжя з міста Сарни. 55-річна Марія та 45-річний Віктор впали зі сходів у будинку, де вони проживали.

Під колесами авто загинув юнак

Днями в Рівному на вулиці Київській, навпроти будинку №18, водій автомобіля “Форд-Фієста”, 30-річний приватний підприємець, здійснив наїзд на 18-річного пішохода Олександра. Він переходив проїзну частину дороги в невстановленому для цього місці. В результатi ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Чоловіки не хочуть жити

Днями у власному будинку покінчив життя самогубством 25-річний житель села Жалин Костопільського району Анатолій. Покинув земний світ і 38-річний мешканець села Люхча Сарненського району Володимир, який повісився у своєму помешканні.

Розчинник - несмачний

У минулу суботу із діагнозом “отруєння розчинником для масляних фарб” госпіталізовали у лікарню 3-річного Сергійка, жителя смт Володимирець, який намагався попробувати хімічну рідину на смак. Хлопчика врятували лікарі.

Вибухова риболовля

Минулої неділі в селі Яловичі Млинівського району під час ловлі риби на річці Стир саморобним вибуховим пристроєм смертельно травмувався 28-річний Микола, житель цього села.

З ножем на сусіда

До лікарні з різаною раною шиї доставили 62-річного жителя Демидівського району Володимира. Поранила його під час сварки на подвір’ї 50-річна односельчанка Оксана. Мотив такого імпульсивного вчинку жінки встановлюється.

А 19-річна жителька Млинівського району Наталія побила 75-річного дідуся, якого доставили в лікарню.

От, злодюги!

Днями невідомі в обідню пору викрали документи та 1600 гривень зі службового автомобіля “ГАЗель”, залишеного водієм на вулиці Замковій в обласному центрі (біля ринку).

20.09.2007За повідомленнями ЦЗГ УМВСУ та ГУ МНСУ в Рівненській області, прес-служби НС та ЦЗН облдержадміністрації



Рівне-Ракурс №10 від 20.09.2007p. 
На головну сторінку