Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №310 від 20.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ДТП

Дорожні перипетії у районі Ювілейного

Дорожні перипетії у районі Ювілейного

Аби дістати із деформованої кабіни водія, рятувальникам довелося застосувати пневматичні ножиці

Минулої п’ятниці близько 10 години ранку в Рівному на перехресті вулиць Соборна - Корольова трапилася аварія за участю кількох транспортних засобів.

48-річний Петро, водій пасажирського автобуса, що курсує по маршруту № 7 обласного центру, рухався по вулиці Соборній зі сторони Млинівської в напрямку вулиці Ювілейна. Проїжджаючи регульоване перехрестя вулиць Соборна - Корольова, водій автобуса допустив зіткнення з автомобілем “ЗАЗ-DAEWOO”, яким керував 30-річний Володимир. Від удару автобус по інерції зіткнувся з маршруткою №51, якою керував 39-річний Валерій. Після цього автобус з’їхав у кювет.

У свою чергу, від удару, легковик “ЗАЗ-DAEWOO” зіткнувся з автомобілем “ГАЗ 2705”, за кермом якого був киянин, 20-річний Вадим. У результаті аварії четверо людей отримали травми.

Найбільше постраждав водій автобуса, якого затиснуло в кабіні, що деформувалася під час зіткнення авто з деревом. Рятувальники МНС за допомогою спеціальних пневматичних ножиць розрізали кабіну і витягнули чоловіка.

У цей же час працівники медичної служби морально підтримували чоловіка, вмовляючи його не робити різких рухів, щоб не завдати собі ще більшого болю. Завдяки професійним та злагодженим діям, “еменесники” поступово звільнили водія. Після цього потерпілого на ношах обережно перенесли в карету швидкої допомоги. Вся рятувальна операція зайняла не більше 5 хвилин. Наразі усі обставини надзвичайної події встановлюють слідчі органи. Про це повідомили з прес-служби ГУ МНСУ та прес-служби ВДАІ в Рівненській області.

20.09.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 20.09.2007p. 
На головну сторінку