Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №310 від 20.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вітаємо!

Степану Вознюку - вісімдесят

Степану Вознюку - вісімдесят

Орденом “За особливі заслуги перед Україною” другого ступеня нагороджено радника ректора Національного університету водного господарства та природокористування Степана ВОЗНЮКА (на фото зліва).

З нагоди вісімдесятиріччя професора НУВГП пройшла науково-практична конференція, яка зібрала діячів науки з найбільших навчальних закладів України, а також колег та студентів науковця. На урочисту частину заходу прибули керівники області та міста. Присутні переглянули фільм, приурочений життю та науковій творчості Степана Тихоновича - ректора із двадцятивосьмирічним стажем.

“Степан Вознюк створив свою наукову школу, є автором багатьох посібників, розробив нові технології освоєння меліорованих земель. Він - взірець для науковців, викладачів, підростаючого покоління, просто Людина з великої літери”, - зазначив ректор НУВГП Василь ГУРИН (на фото справа).

Указ Президента України про нагородження ювіляра орденом зачитав голова Рівненської облдержадміністрації Віктор МАТЧУК (на фото в центрі). Почесною грамотою Рівненської міської ради професора нагородив секретар Рівнеради Юрій ТОРГУН. До названих нагород приєднався нагрудний знак імені Петра Могили за багаторічну сумлінну працю та внесок у розвиток науки.

Вітання іменнику від колег та гостей тривали близько двох годин, адже на свято приїхали вчені з сусідніх країн та представники Державного комітету меліорації і водного господарства.

Леся КУРУЦ

Степан ВОЗНЮК - доктор сільськогосподарських наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, дійсний член ряду академій наук, радник ректора НУВГП. Досліджував властивості шляхів збереження і підвищення родючості грунтів. Під науковим керівництвом вченого захистили та підготували дисертації двадцять один кандидат і вісім докторів наук.

20.09.2007



Рівне-Ракурс №10 від 20.09.2007p. 
На головну сторінку