Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №311 від 27.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Планерний спорт

Перший політ молодого льотчика

Дебютний самостійний політ здійснив наймолодший спортсмен Рівненського авіаційно-спортивного клубу Назар Макуха у рамках чемпіонату Рівненської області із планерного спорту по видах льотної підготовки.

Саме цими змаганнями завершується спортивний льотний сезон на рівненському аеродромі “Воронів”. За традицією, цей турнір є своєрідним екзаменом для усіх планеристів Рівненщини,що свідчить про рівень майстерності, якого досягнув спортсмен упродовж останнього року тренувань.

Про турнір та розвиток планерного спорту на Рівненщині розповів льотчик-інструктор Рівненського авіаційно-спортивного клубу Олександр Нітовський: “Дані змагання стали своєрідним тестом на профпридатність для наших планеристів. Кожен демонстрував те, чого навчився за час тренувань: хтось уже самостійно літає за маршрутом, хтось відпрацьовує техніку польотів по колу, початківці тренують навики посадки у планер. Турнір організовано для спортсменів усіх рівнів. Сезон 2007 виявився для нас дуже вдалим. Команда області чудово виступила на чемпіонаті України у клубному класі у Вінниці; майстер спорту міжнародного класу Микола Ковальчук (командир планерної ланки) у складі національної збірної вдало виступив на чемпіонаті Європи, що проходив у Франції (клас п’ятнадцятиметрові планери); ще одна вихованка нашого клубу, Лідія Волощук, здобула звання майстра спорту України”.

27.09.2007



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2007p. 
На головну сторінку