Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №311 від 27.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сміх та й годі

Які ж смішні наші політики...

Які ж смішні наші політики...

Минулого вівторка до Рівного завітала найбільш ексцентрична та найіронічніша гумористична студія, в минулому - КВК- команда, “95 квартал”. Сьогодні, крім старих учасників із Кривого Рогу, до її складу входять і представники інших (російських в тому числі) команд. Не варто, мабуть, розповідати читачам про квартальців. Їх популярність можна порівняти хіба що з популярністю найвідоміших українських зірок.

Нова програма “Наш вибір - вибори”, яку вони представили у Міському палаці культури, відверто кажучи, просто вразила.

Мабуть, давненько рівняни так не сміялися. Але, звісно, словами це важко передати. Це треба було бачити...

Після виступу кореспонденту “РР” вдалося поспілкуватися з одним із найоригінальніших членів команди - Степаном (в житті - Сергій Казанін), колишнім учасником тамбовської команди “Тапкины дети”.

- Ви, як відомо, росіянин, але вже четвертий рік живете в Києві. Як Вам живеться на Україні? І які враження від Рівного?

- Щодо Рівного - важко сказати. Я особисто був тут лише декілька разів. Містом практично і не ходив. Все ніяк не вистачає часу, постійно - автобус - будинок культури, автобус - будинок культури... Місто бачимо лише через віконне скло. Але надіюсь, що завітаю колись і надовше.

- Ваша програма має назву “Наш вибір - вибори”. Чи отримувала команда якісь пропозиції агітувати за ту чи іншу політичну силу? Ви особисто цікавитесь українською політикою?

- Я ж росіянин, тому якось не дуже цікавлюсь. Хоча, звісно, пропозицій було багато. Від усіх політичних партій. Але ми зробили свій вибір - чесні вибори. Тим більше, приймеш одну сторону - інші образяться: це ж політика... Немає бажання бути, як, до прикладу, Вакарчук, Руслана, розмахувати шарфиками, прапорцями. Тим паче, ми ж колектив. Якби кожен відповідав за себе, можливо, хтось до когось і приєднався б. А в команді треба думати одному за всіх і всім - за одного...

- За стільки часу роботи в “95 кварталі” з ким Ви найбільше зблизились?

- Знаєте, ми всі дружимо. Дружимо сім’ями, як-то кажуть, “домами”. У нас все вкупі: робота, відпочинок... (посміхається)

- А в Росії давно були?

- Дуже давненько...

- Цікаво, а чи не сумуєте за тим часом, коли грали в конкурсний КВК? На призи, оцінки. Хотіли б якось зіграти знову?

- КВК ми дивимося, звісно. По телевізору найчастіше. Я думаю, що чесний КВК тепер важко знайти. Тобто несуб’єктивний. Тоді нас постійно “зарізали”. Але, звичайно, хотілось би зіграти та оцінити свою гру. Знову відчути азарт змагання.

- А хто з теперішніх КВК - команд подобається?

- Подобаються азербайджанці з їх тонким гумором. Розумієте, новий сезон зараз повністю оновився. З’явилося стільки сучасних талановитих команд. Тому важко на комусь зупинитися...

Все - їм пора в дорогу. Прихильники ще довго штурмували б автобус, але кожен з них прекрасно розуміє, що для “квартальців” КВК - це робота. На їх обличчях і неозброєним оком можна було побачити втому та знесиленість. Але немає часу на відпочинок, адже час вирушати до тих, хто з нетерпінням чекає нових гумористичних шедеврів “95 кварталу”.

27.09.2007Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2007p. 
На головну сторінку