Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №311 від 27.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Злодії з богатирською силою

Невідомі обікрали правління ВАТ “Млинівський Райагрохім” у селі Островець Млинівського району. Злодії винесли 35 металевих стовпів та 5 залізобетонних панелей.

Дитина отруїлася алкоголем

У Костопільську районну лікарню госпіталізували з отруєнням алкоголем семирічного хлопчика, який знайшов у лісі пляшку з невідомою йому речовиною.

“Кайдашеві сім’ї”

До медиків з травмами обличчя звернулась 61-річна рівнянка Олена. ЇЇ за місцем проживання побив чоловік Михайло. А 29-річна мешканка Здолбунівського району Оксана завдала тілесних ушкоджень рідному батькові Миколі.

Крок в небуття

На станції Івачків, що в Здолбунівському районі, пасажирський потяг сполучення “Одеса - Ковель” смертельно травмував 35-річного чоловіка, який переходив колію у невстановленому місці.

Перша жертва грибів

Помер в обласній лікарні 17-річний Андрій, учень Володимирецького районного колегіуму. Юнак потрапив у медзаклад, отруївшись грибами. Врятувати його життя лікарям не вдалося.

“Поцілунок” двох скутерів

Два скутера не розминулися у селі Золоте Дубровицького району. Водій скутера Анатолій під час обгону не впорався з керуванням та допустив зіткнення з іншим скутером, яким керувала Надія К., що їхала з 7-річною донькою.

Пенсіонерка торгувала наркотиками

Впіймали “на гарячому” пенсіонерку з села Нова Мощаниця Здолбунівського району. Жінка збула три стакани маковиння жителю іншої області. А мешканець міста Здолбунів, 30-річний Віктор, знайшов на смітнику поліетиленовий пакет, в якому знаходилося два кілограми подрібнених рослин снодійного маку.

27.09.2007За повідомленнями ЦЗГ УМВСУ та ГУ МНСУ в Рівненській області, прес-служби НС та ЦЗН облдержадміністрації



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2007p. 
На головну сторінку