Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №311 від 27.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Краса врятує світ

Дипломовані моделі

Дипломовані моделі

Двадцять випускниць модельного агентства ”Панна” отримали свідоцтво про завершення курсу навчання. З нагоди свята моделі вирішили потішити гостей та запрошених шоу-програмою, яка пройшла в диско-барі “Холідей”.

Вишукані наряди та чудові зачіски, впевнена хода та мистецтво зачаровувати оточуючих - це те, чим вдало вміє керувати кожна з дівчат. Крім того, виступами дивував дитячий зразковий ансамбль “Діалог”.

За словами директора агентства “Панна” Вікторії ДЕМБІЦЬКОЇ, цей випуск моделей дуже талановитий, адже чимало її учениць вже брали участь у міських та всеукраїнських професійних конкурсах (зокрема, Марія Ніколаєнко здобула звання “Міс Рівне-Ракурс”, а Анна Тарасюк - володарка титулу “Міс Преса-2006” - авт.).

“Проте у роботі молодих дівчат, котрі бажають професійно займатися модельною справою, не все занадто просто, - стверджує пані Вікторія, - але агентство завжди йде їм назустріч. Після одержання диплому ми пропонуємо дівчатам підписати контракт про співпрацю. У цьому випадку я особисто виступаю посередником між моїми колегами та моделями, відсилаю їхні фотографії, пропоную до участі в конкурсі. Ті, хто найбільше сподобався, запрошуються до професійної роботи. У Рівному ми працюємо з компанією “Неомаркет”, а також зараз налагоджуємо зв’язки з фірмою “Мілен” для показу одягу”.

Не святі не було випускниці Наталії Романчук, котра перебуває на фіналі професійного конкурсу “Model look”, організатором якого є Асоціація модельних агентств (Будинок моделей Франції) та експерти з Італії.

Виходить, що фірма, яка вже десять років успішно працює в модельному бізнесі, не тільки дає путівку в життя моделі, але й навчає тому, як бути кращими серед кращих.

27.09.2007Леся КУРУЦ



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2007p. 
На головну сторінку