Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №312 від 04.10.2007p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Травень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Червень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30


¤ Готуйте з нами

У грибний сезон

Гриби - це особливий, смачний і поживний продукт, що заслуговує ретельної уваги від кулінарів. Гриби можна засушити, засолити, замаринувати, але так хочеться просто зараз, поки вони свіжі, їх якось смачно приготувати!

Борщ з грибами

Необхідні продукти: гриби - 300 гр, ріпчаста цибуля - 1 шт., буряк варений - 2 шт., картопля - 4 шт., морква - 1 шт., вершкове масло - 1 ст. ложка, томат-пюре - 1 ст. ложка, бульйонні кубики грибні - 4 шт., вода - 1 1/4 л, спеції - за смаком, сметана - 3 ст. ложки, зелень петрушки подрібнена - 2 ст. ложки.

Буряк наріжте соломкою, картоплю - брусочками. Гриби, цибулю і моркву наріжте соломкою, спасеруйте на олії, додайте томат-пюре і пасеруйте ще 3 хвилини. З бульйонних кубиків приготуйте бульйон.

У киплячий бульйон покладіть картоплю, поваріть ще 8-10 хвилин, потім додайте пасеровані гриби з овочами, буряк, спеції і варить ще 15 хвилин.

При подачі покладіть в борщ сметану та зелень.

Білі гриби в олії

Необхідні продукти: білі гриби, рослинна олія, вершкове масло.

Гриби промити. Обсушити, обсмажити в рослинній олії до напівготовності, остудити. Підготовлені гриби перекласти капелюшками нагору в банки, заливаючи кожний ряд розтопленим вершковим маслом, лишити так на кілька годин. Потім банки закрити поліетиленовими кришками і зберігати в холодному місці.

Перед подачею гриби просмажити до готовності.

“Синьйор помідор”

Необхідні продукти: помідори - 4 шт., гриби - 300 гр, сирок плавлений м’який - 200 гр, масло вершкове - 60 гр, перець солодкий червоний - 2 шт., перець запашний горошком - 8 шт., перець червоний мелений, сіль до смаку, зелень кропу.

У помидорів зрізати верхівки, вийняти м’якуш. Гриби відварити, остудити і разом із солодким перцем пропустити через м’ясорубку. Додати сир, масло, м’якуш помідорів, сіль, мелений перець і збити у масу.

Приготовленим паштетом наповнити кожен помідор так, щоб маса піднімалася над помідором (це - “голова”). “Носи” зробити з половинок оливок, зеленого горошку або дрібних помидорів, “вуса” - із гілочок кропу, “очі” - із горошин запашного перцю. “Синьйори” розставити на блюді, надіти на них “капелюхи” із зрізаних верхівок помидорів, прикрасити зеленню.

“Сендвіч” з грибами

Необхідні продукти: гриби - 800 гр, ріпчаста цибуля - 2 шт., вершкове масло - 50гр, сметана - 4 ст. ложки, картопля - 4 шт., рослинна олія - 4 ст. ложки, зелень кропу подрібнена - 2 ст. ложки, крохмаль - 1 ст. ложка, перець чорний мелений , сіль-за смаком.

Гриби відваріть і наріжте шматочками. Цибулю наріжте півкільцями, обсмажте на вершковому маслі до золотавого кольору, покладіть гриби і смажте до готовності. Посоліть, поперчіть, додайте зелень і сметану.

Картоплю наріжте тонкою соломкою, посоліть, змішайте з крохмалем і спечіть на рослинній олії 8 коржів. Викладіть на блюдо 4 коржі, розкладіть на них гриби в сметані і накрийте картопляними коржами, що лишились.

04.10.2007


Переглядів: 910

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 815 від 22.06.2017p.
¤ 

Не вірте шахраям про заблоковані рахунки!

Виникли сумніви — зателефонуйте на «гарячу» лінію банку. У вихідні від шахрайських дій псевдобанкірів потерпіли 22-річна рівнянка та 50-річна жителька Вараша. Після надання всіх необхідних реквізитів,...

¤ Особливий погляд
Ростислав САБАДИШИН: «Залишити стару систему, але вдосконалити її»

Ростислав САБАДИШИН: «Залишити стару систему, але вдосконалити її»

Міркування директора Рівненського медколеджу про лікування, зміни у системі охорони здоров’я, їх вплив на пацієнтів і лікарів

Медична реформа - одна з найбільш обговорюваних тем в Україні вже не перший рік. Однак саме зараз про неї заговорили на повний голос, бо, як відзначають ініціатори, з’явився реальний шанс впровадити ї...

¤ 
До якої межі буде дешевшати пальне?

До якої межі буде дешевшати пальне?

За останні роки ми всі вже звикли до того, що ціни ростуть і ростуть мало не щодня. Це не добре для тих громадян, чиї доходи стабільно не встигають за зростанням цін. Однак з кожного правила є й винят...

¤ 
Львівського сміття на рівненському полігоні не буде

Львівського сміття на рівненському полігоні не буде

Так вирішили депутати Рівненської міської ради на засіданні тимчасової контрольної комісії. Ми попросили прокоментувати це рішення голову цієї комісії Святослава Євтушенка....

¤ 
Як діагностувати стан здоров’я за кольором язика

Як діагностувати стан здоров’я за кольором язика

Якщо кажуть, що очі це дзеркало душі, та язик безперечно можна називати - індикатором організму....

¤ 
Чистимо організм від шлаків кабачками

Чистимо організм від шлаків кабачками

Кабачок дуже корисний і не варто вважати його лише сировиною для приготування кабачкової ікри....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (17457)
2. Розклад руху автобусів [253] (16511)
3. Моє місто - найкраще [427] (12467)
4. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (8172)
5. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (8140)
6. Коли розпочинати садити городину [599] (7769)
7. Догляньте мене до смерті [278] (7525)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (6950)
9. Душ для всіх [432] (5929)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (5840)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (5651)
12. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (5487)
13. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (5472)
14. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (5463)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (5366)

ТОП-15 свіжого номера:

1. «Олімпійське літо» завітало в «Агатівку» (127)
2. На Рівненщині продовжуються спортивні активності (118)
3. Чистимо організм від шлаків кабачками (116)
4. Кожному підприємцю – касовий апарат (113)
5. Ростислав САБАДИШИН: «Залишити стару систему, але вдосконалити її» (112)
6. П’ятеро гравців «Вереса» - у збірній сезону (110)
7. Не вірте шахраям про заблоковані рахунки! (109)
8. До зими готуємося влітку (109)
9. «ВЕРЕС» ПРИБУВ ДО СЛАВСЬКОГО (109)
10. Як діагностувати стан здоров’я за кольором язика (109)
11. Олег Ляшко: «Держава повинна забезпечити випускників навчальних закладів першим робочим місцем» (108)
12. До Рівного завітав новий Генеральний Консул Республіки Польща в Луцьку Вєслав Мазур (108)
13. До якої межі буде дешевшати пальне? (107)
14. Поліцейські охорони затримали чоловіка за крадіжку з крамниці (107)
15. Дитяче «Олімпійське літо» у пришкільному таборі відпочинку (107)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Яндекс цитирования Украина онлайн
Український портАл Google+ Рейтинг@Mail.ru Наш сайт в каталоге manyweb.ru
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс