Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №312 від 04.10.2007p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Серпень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Вересень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30


Надія захистить усіх, хто звернеться і хто в Бога вірить! Тел.:(095) 92-61-876, (096) 67-38-505

¤ Готуйте з нами

У грибний сезон

Гриби - це особливий, смачний і поживний продукт, що заслуговує ретельної уваги від кулінарів. Гриби можна засушити, засолити, замаринувати, але так хочеться просто зараз, поки вони свіжі, їх якось смачно приготувати!

Борщ з грибами

Необхідні продукти: гриби - 300 гр, ріпчаста цибуля - 1 шт., буряк варений - 2 шт., картопля - 4 шт., морква - 1 шт., вершкове масло - 1 ст. ложка, томат-пюре - 1 ст. ложка, бульйонні кубики грибні - 4 шт., вода - 1 1/4 л, спеції - за смаком, сметана - 3 ст. ложки, зелень петрушки подрібнена - 2 ст. ложки.

Буряк наріжте соломкою, картоплю - брусочками. Гриби, цибулю і моркву наріжте соломкою, спасеруйте на олії, додайте томат-пюре і пасеруйте ще 3 хвилини. З бульйонних кубиків приготуйте бульйон.

У киплячий бульйон покладіть картоплю, поваріть ще 8-10 хвилин, потім додайте пасеровані гриби з овочами, буряк, спеції і варить ще 15 хвилин.

При подачі покладіть в борщ сметану та зелень.

Білі гриби в олії

Необхідні продукти: білі гриби, рослинна олія, вершкове масло.

Гриби промити. Обсушити, обсмажити в рослинній олії до напівготовності, остудити. Підготовлені гриби перекласти капелюшками нагору в банки, заливаючи кожний ряд розтопленим вершковим маслом, лишити так на кілька годин. Потім банки закрити поліетиленовими кришками і зберігати в холодному місці.

Перед подачею гриби просмажити до готовності.

“Синьйор помідор”

Необхідні продукти: помідори - 4 шт., гриби - 300 гр, сирок плавлений м’який - 200 гр, масло вершкове - 60 гр, перець солодкий червоний - 2 шт., перець запашний горошком - 8 шт., перець червоний мелений, сіль до смаку, зелень кропу.

У помидорів зрізати верхівки, вийняти м’якуш. Гриби відварити, остудити і разом із солодким перцем пропустити через м’ясорубку. Додати сир, масло, м’якуш помідорів, сіль, мелений перець і збити у масу.

Приготовленим паштетом наповнити кожен помідор так, щоб маса піднімалася над помідором (це - “голова”). “Носи” зробити з половинок оливок, зеленого горошку або дрібних помидорів, “вуса” - із гілочок кропу, “очі” - із горошин запашного перцю. “Синьйори” розставити на блюді, надіти на них “капелюхи” із зрізаних верхівок помидорів, прикрасити зеленню.

“Сендвіч” з грибами

Необхідні продукти: гриби - 800 гр, ріпчаста цибуля - 2 шт., вершкове масло - 50гр, сметана - 4 ст. ложки, картопля - 4 шт., рослинна олія - 4 ст. ложки, зелень кропу подрібнена - 2 ст. ложки, крохмаль - 1 ст. ложка, перець чорний мелений , сіль-за смаком.

Гриби відваріть і наріжте шматочками. Цибулю наріжте півкільцями, обсмажте на вершковому маслі до золотавого кольору, покладіть гриби і смажте до готовності. Посоліть, поперчіть, додайте зелень і сметану.

Картоплю наріжте тонкою соломкою, посоліть, змішайте з крохмалем і спечіть на рослинній олії 8 коржів. Викладіть на блюдо 4 коржі, розкладіть на них гриби в сметані і накрийте картопляними коржами, що лишились.

04.10.2007


Переглядів: 992

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 826 від 09.09.2017p.
¤ 
У реанімації помер п’ятий чоловік унаслідок ДТП на Рокитнівщині

У реанімації помер п’ятий чоловік унаслідок ДТП на Рокитнівщині

Повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» надійшло до поліції сьогодні, шостого вересня, близько сьомої ранку....

¤ Особливий погляд
На грані виживання

На грані виживання

опинилося державне підприємство «Бурштин України» через свавілля та злочинний саботаж бюрократичної системи

ДП «Бурштин України» є єдиним державним підприємством, яке ось уже чверть віку - 15 вересня відзначить 25-річчя свого заснування - займається видобутком бурштину, його переробкою та реалізацією готово...

¤ 
Дівчина з Полісся потрапила до найпрестижнішого в Україні конкурсу

Дівчина з Полісся потрапила до найпрестижнішого в Україні конкурсу

Багата на гарних жінок поліська земля. Цього разу дівчина з селища Степань, що у Сарненському районі на Рівненщині, потрапила до фіналу найпрестижнішого конкурсу краси «Міс Україна 2017». Саме 17-річн...

¤ 
Лозовий вибив на Рівненщину 50 000 000 гривень

Лозовий вибив на Рівненщину 50 000 000 гривень

Депутат від фракції Ляшка піклується про свою малу Батьківщину

Андрій Лозовий з Рівненщини став одним з наймолодших народних депутатів VІІІ скликання. Проте, показав серйозні результати роботи. У 2017 році народний депутат від Радикальної партії вибив на свою рід...






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (20653)
2. Розклад руху автобусів [253] (18975)
3. Моє місто - найкраще [427] (15055)
4. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (10565)
5. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (10407)
6. Догляньте мене до смерті [278] (10202)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (9951)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (8700)
9. Душ для всіх [432] (7800)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (7738)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (7448)
12. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (7261)
13. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (7258)
14. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (7224)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (7123)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Зі шкільної їдальні – на лікарняне ліжко (607)
2. До Дня рятівника рівненські пожежники готують виставку в музеї (577)
3. У реанімації помер п’ятий чоловік унаслідок ДТП на Рокитнівщині (565)
4. (550)
5. Дівчина з Полісся потрапила до найпрестижнішого в Україні конкурсу (540)
6. На грані виживання (521)
7. В області інспектують ремонт доріг (521)
8. Лозовий вибив на Рівненщину 50 000 000 гривень (518)
9. В школах та дитсадках Рівненщини буде тепло? (514)
10. Дубенські освітяни дружитимуть з американськими (513)
11. Скільки штрафів сплатили бурштинщики на Поліссі? (513)
12. У сільських школах відкривають додаткові групи для дошкільнят (513)
13. Жителям області почали виплачувати вересневі пенсії (508)
14. Руслана Писанка назвала свою вагу (508)
15. Газ замість сміття (505)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс