Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №312 від 04.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Sex-потенціал

Кілька фактів про попу

Кілька фактів про попу

Унікальні факти сивої давнини супроводжують людське місце, про яке не заведено говорити в пристойному товаристві. Але що є, те є.

дача

У Древній Греції людський зад був возвеличений до культу. І в кого попа була гарна, той прирівнювався до божества чи вважався посланцем богів. У Древній Персії саме завдяки цій людській частині тіла з’явився на світ окремий вид мистецтва, а саме: висококласні гончарі ліпили з глини дивної краси глечики для миття статевих органів. До речі, кажуть, що саме такі раритетні глечики продавалися в колишньому Союзі у валютному магазині “Берізка”. І радянські партійні вельможі купували їх, щоб поставити десь на рояль...

Древні римляни також ставилися до нижчеспиння надзвичайно поетично і під час своїх веселих ігрищ фарбували зади в червоний колір та виконували чудернацькі танці саме цим місцем. У Древному Єгипті ретельно стежили за тим, щоб незаміжні жінки не сідали голими попами на необтесане каміння: вважалося, що таке ставлення може образити попу й тоді дівчина не вийде заміж. У Шотландії ж усе було з точністю до навпаки: попа була одним із засобів залякування ворога. Вважалося, що, показавши голий зад, ти тим самим висловлюєш комусь свою повну зневагу.

Утім, згодом наступили важкі часи для нижчеспиння. У Середньовіччі зади почали старанно ховати під одягом. Знаєте, чому? Бо в ті часи люди, як правило, були товстими і, відповідно, й попи вельми гладкими. Зате в Намібії в ті часи зводилися цілі святилища, присвячені попі. Коли археологи у 1947 році їх розкопали, то довго не могли зрозуміти, що ж це таке. Понад те, виявляється, колись задами лякали сатану. Релігійні фанатики в Середні віки свято вірили, що ця частина людського тіла неодмінно має викликати відразу. А тому, якщо показати її Дияволу, той неминуче злякається та дремене.

Один із найнезвичніших лицарських орденів Середньовіччя - орден Попи. І проіснував він 150 років.

Цим можна скористатися й зараз!.. Середньовічні німці вважали, що голим задом можна відвести буревії від своєї домівки. Як саме? А просто - вони виставляли їх у вікна, щоб буря злякалася, як і Диявол, та втратила свою силу. Так, жителі Німеччини твердо вірили, що попа у вікні позбавить оселю всіх негараздів.

04.10.2007Ольга РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2007p. 
На головну сторінку