Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №312 від 04.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Sexшкола

Між нами, жінками

У нашому сексуальному житті існують умовно небезпечні чоловіки, яких можна розділити на три категорії: паразити, агресори та емоційно недоступні. Перші живуть за рахунок жінок, постійно висмоктуючи з них силу. Впізнати такого паразита неважко - він регулярно скиглить та на щось скаржиться, когось звинувачує. Багато говорить, обіцяє, однак слова не дотримується й нічого не робить. Крім того, зловживає алкоголем, провокує гучні конфлікти та дрібні сварки. Що стосується інтиму, то в ліжку він “так собі”, тобто швиденько кінчає і не дбає про жіночий оргазм.

кпк hp ipaq

Другий тип - агресори - самостверджуються за рахунок успішної жінки, присікають всі її ідеї, мрії та починання. Поступово затоптують жіночу впевненість у собі, стверджуючи, що та - остання дурепа. У ліжку така сволота може силою, без прелюдії, взяти жінку.

Існує ще й прихований тип агресора: підступний чоловік, який може оточити жінку турботою, теплом-затишком, купляти дорогі подарунки, у той же час прилюдно обзиваючи “дурною куркою”. У його лексиконі часто використовуються фрази на зразок: без мене ти нікуди не підеш (поїдеш), без мене ти ніхто, буде так, як я сказав, жінка повинна терпіти тощо.

Треті, тобто емоційно глухі чоловіки, живуть із жіночих почуттів, своїх жодним чином не виявляючи. Зазвичай вони нічого не обіцяють, то зникають без попередження, то з’являються зненацька, не пояснюючи причин. Та й про спільне майбутнє нічого не говорять, тим більше не обговорюють стосунків. Байдужі вони й до життя та проблем подруги. Не діляться своїми почуттями й не цікавляться почуттями жінки. Хоча, трапляється, глухі уважно вислуховують жінок, однак взаємністю не відповідають. Хоча, якщо жінки їм відмовляють, стають емоційно щедрішими, каються. Домігшись же ласки жінки, знову стають байдужими.

Кажуть, що всі ці типи чоловіків можуть жінок збуджувати, але щасливими з ними вони ніколи не будуть.

04.10.2007



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2007p. 
На головну сторінку