Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №312 від 04.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Це вам не жарти

Дід з бабою по грибки - внучок взявся за “цяцьки”

Що тільки може статися через необережність... Дитячі пустощі з “дорослими” іграшками найчастіше призводять до трагедій. І як же ж пощастило одинадцятирічному костопільчанину Олегу, що в результаті своїх необачних дій він не втратив життя. Хоча тепер хлопець має значні проблеми із зором...

грузовик

29 вересня в одному з будинків Костополя пролунав гучний вибух. За словами старшого інспектора Костопільського РВ МНС капітана внутрішньої служби Олександра УНІЧА, потужна вибухова хвиля повибивала віконні шибки, зазнали пошкоджень дерев’яна підлога та меблі. У квартирі стояв стовп густого диму. Налякані сусіди, котрі повибігали зі своїх помешкань, на сходовій площадці побачили закривавленого хлопчика. На час вибуху вдома, крім нього, нікого не було, адже дід з бабою пішли до лісу збирати гриби. Того ж дня його відправили в опіковий центр Рівненської обласної лікарні з діагнозом - термічний опік II-III ступеня обох гомілок, рвані рани правої стопи та опік слизової оболонки лівого ока.

Доки потерпілому надавали першу допомогу, рятувальники МНС, яких викликали мешканці, оглянули місце трагедії. За повідомленням підполковника внутрішньої служби, помічника начальника ГУ МНС у Рівненській області Віктора КОЗАКА, на підлозі правоохоронці виявили залишки піротехнічного виробу, а у шафі - бойовий заряд для ракетниці. Хоча хлопчина заявив, що весь час дивився телевізор і не знає, що трапилося.

Згодом з’ясувалось, що звукову ракету привіз з Херсону дід потерпілого і сховав у шухляді шафи. Хлопець, лишившись вдома сам, вирішив “випробувати” її, що і призвело до трагічних наслідків.

Як зазначили у Костопільському райвідділі, сусіднім квартирам пошкоджень вибух не завдав, а от здоров’я хлопчика тепер потребує значного і тривалого відновлення. Ця справа розглядається як нещасний випадок. Слідчо-оперативна група продовжує з’ясовувати всі обставини даної пригоди.

04.10.2007Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2007p. 
На головну сторінку